World Sports

Ολυμπιακός - Προ Ρέκο 9-7: Τρομερή άμυνα από τους «ερυθρόλευκους» και πρεμιέρα με νίκη!

Ολυμπιακός - Προ Ρέκο 9-7: Τρομερή άμυνα από τους «ερυθρόλευκους» και πρεμιέρα με νίκη!

Νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League στο πόλο ανδρών για τον Ολυμπιακό, που έχοντας εντυπωσιακή άμυνα, επικράτησε της Προ Ρέκο με 9-7.

Με το δεξί ξεκίνησε την παρουσία του στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας εξαιρετική άμυνα, έφτασαν στη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Προ Ρέκο, με σκορ 9-7.

Το ματς έδειξε από την έναρξή του ότι θα κριθεί από τις άμυνες των ομάδων. Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα με 1-0, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Εν τέλει, δέχθηκε το πρώτο του γκολ στην έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου, αλλά χάρη στο τέρμα του Φιλίποβιτς, πήγε στο ημίχρονο κερδίζοντας με 2-1.

Η συνέχεια δεν ακολούθησε το ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες βρήκαν πολύ ευκολότερα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με τους Φιλίποβιτς, Μουρίκη και Μπούσλιε να σκοράρουν για τους «ερυθρόλευκους», διαμορφώνοντας το 6-5 πριν την έναρξη του τελευταίου οκταλέπτου.

Εκεί, ο Παπαναστασίου βρήκε δίχτυα για το 7-5, με τον Ζάλανκι να απαντά. Ο Μουρίκης κέρδισε πέναλτι με τον Φιλίποβιτς να ευστοχεί για το 8-6 πριν ο Γκράτα κάνει το 8-7. Το ματς, τελικά, «κλείδωσε» όταν ο Παπαναστασίου σκόραρε 11 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε κάνοντας το τελικό 9-7.

 

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-1, 1-2, 6-4

 

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα

1η αγωνιστική 15/11

  • Ολυμπιακός - Προ Ρέκο 9-7
  • Ραντνίτσκι – Βουλιαγμένη (21:30)
  • Ντινάμο Τιφλίδας - Μπαρτσελονέτα 8-14
  • Ανόβερο - Γιαντράν Σπλιτ (20:00)

 

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 3

2. Μπαρτσελονέτα 3

3. Ανόβερο

4. Ραντνίτσκι

5. Βουλιαγμένη

6. Γιαντράν Σπλιτ

7. Ντιναμό Τιφλίδας 0

8. Προ Ρέκο 0

 

Επόμενη αγωνιστική (29/11)

  • Ντινάμο Τιφλίδας - Ολυμπιακός
  • Ραντνίτσκι - Ανόβερο
  • Γιαντράν Σπλιτ - Προ Ρέκο
  • Βουλιαγμένη - Μπαρτσελονέτα

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0