World Sports

Πανιώνιος – Όρβοσι 11-12: Πάλεψαν ως το τέλος αλλά συνεχίζουν στο Len Euro Cup οι «κυανέρυθροι»

Πανιώνιος – Όρβοσι 11-12: Πάλεψαν ως το τέλος αλλά συνεχίζουν στο Len Euro Cup οι «κυανέρυθροι»
Ο Πανιώνιος κοίταξε στα... μάτια την Ορβόσι και άγγιξε το θετικό αποτέλεσμα, όμως η ανωτερότητα των Ούγγρων, τους χάρισε και 2η νίκη (11-12) για το Len Champions League. Οι Νεοσμυρνιώτες θα συνεχίσουν την πορεία τους στο Len Euro Cup. 
Ο Πανιώνιος έχασε και στην ρεβάνς των πλέι οφ (Γ' Προκριματικού Γύρου) του Len Champions League στο πόλο ανδρών με 12-11 από την Όρβοσι Βουδαπέστης. Έτσι η ομάδα του Κώστα Δήμου, που αν και πάλεψε πολύ ηττήθηκε και στη Νέα Σμύρνη, μετά την ήττα στον 1ο αγώνα με 17-7, αποκλείστηκε από τη φάση των Ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν κοντά σε μια νίκη «γοήτρου», καθώς προηγήθηκαν με 11-10 με τον Κοπελιάδη, όμως ο Ντάλα ισοφάρισε 11-11 στα 03:49 και ο Μάνχερζ έδωσε προβάδισμα στους Ούγγρους στα 02:31 πριν το τέλος, που ήταν και το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης. Ο Πανιώνιος θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι μέσα από τη διοργάνωση του LEN Euro Cup

Τα Οκτάλεπτα: 3-4, 4-2, 2-2, 2-4.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Γούνας 3, Κατραούρας, Καπετανάκης, Αναγνώστου. 

Όρβοσι (Ντάνιελ Βάργκα): Λεβάι, Αγκιάλ 2, Μάνχερτζ Κρ. 4, Βαρνάι, Σάλαμον 1, Κσακσόβσκι 2, Ντάλα 1, Σζουκς, Βιγκβάρι 1, Μπούριαν 1, Μπούνττσουχ, Αράνι, Μπιστριτσάνι. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0