World Sports

ΠΑΟΚ: Ήττα-αποκλεισμός από τους «16» του Euro Cup στο πόλο!

ΠΑΟΚ: Ήττα-αποκλεισμός από τους «16» του Euro Cup στο πόλο!
Ο ΠΑΟΚ έμεινε ζωντανός μέχρι το φινάλε για την πρόκριση στους «16» του Euro Cup, όμως στο τελευταίο εμπόδιο υπέκυψε στην Πρίμορατς Κότορ (13-7) και αποκλείστηκε.
Οι «ασπρόμαυροι» έπεσαν μαχόμενοι, με το κεφάλι ψηλά στο Ζάγκρεμπ αφού μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι διεκδικούσαν την ευρωπαική τους συνέχεια. Παρόλα αυτά στον αγώνα που έκρινε την πρόκριση, έκαναν τη χειρότερή τους εμφάνιση και γνώρισαν την ήττα (13-7) από την Πρίμορατς Κότορ του Μαυροβουνίου.

Οι Θεσσαλονικείς αρκούνταν και με την ισοπαλία, ώστε να πάρουν τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τη φάση των «16» μαζί με την ουγγρική Χόνβεντ. Όμως το χαμηλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (1/9 έναντι 6/9 των Μαυροβούνιων) έκριναν το ματς. Όπως συνέβη και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του β' ομίλου στοΖάγκρεμπ, ο ΠΑΟΚ μπήκε μουδιασμένος και βρέθηκε να κυνηγά από νωρίς με 3-0. Σταδιακά όμως οι «ασπρόμαυροι» βελτίωσαν την άμυνά τους και στην αρχή της τρίτης περιόδου πλησίασαν στα 2 τέρματα (4-2). Μέχρι εκεί όμως, αφού το οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 9-3 και οι ελπίδες πρόκρισης... εξανεμίστηκαν.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες, τερματίζοντας στην 4η θέση.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Λασκαρίδης 1, Νίκος Προσινικλής, Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Πολυμέρης Προσινικλής 2, Κούπμαν 1, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0