World Sports

Παναθηναϊκός: Σπουδαία κίνηση για τον Ερασιτέχνη με την απόκτηση Γκολομέεβ

Παναθηναϊκός: Σπουδαία κίνηση για τον Ερασιτέχνη με την απόκτηση Γκολομέεβ
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του σπουδαίου Κριστιάν Γκολομέεβ στο τμήμα της κολύμβησης.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κολύμβησης, απέκτησε κι επίσημα ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Κριστιάν Γκολομέεβ, τον «αργυρό» παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωταθλητή Ευρώπης, που ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη.

Ο Έλληνας με βουλγαρικές ρίζες αθλητής, ήταν παρών και στον αγιασμό του Ερασιτέχνη στον «Τάφο του Ινδού» και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν οι ανακοινώσεις. Αυτό έγινε σήμερα τελικά, με τον Γκολομέεβ να αφήνει τον Εθνικό μετά από πολλά χρόνια παρουσίας.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κρίστιαν Γκολομέεβ για το κολυμβητικό τμήμα, για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Ο Σύλλογος προχώρησε στη σπουδαιότερη μεταγραφική κίνηση στην κολύμβηση στους άνδρες καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον παγκοσμίου φήμης κολυμβητή Κρίστιαν Γκολομέεβ».

Ο 29χρονος σπρίντερ είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο για περισσότερα από 10 χρόνια με πολλά μετάλλια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ενώ μετρά τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Τα τελευταία 12 χρόνια ήμουν στον Εθνικό. Ήμουν πολύ χαρούμενος εκεί και τους σέβομαι πολύ αλλά ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Μου έκανε μια πολύ καλή πρόταση ο Παναθηναϊκός και έχει «χτίσει» μια πολύ καλή ομάδα, έχει κάνει καλές μεταγραφές και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Εύχομαι να μπορέσουμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, θα ήθελα πολύ και ένα πρωτάθλημα στην καριέρα μου. Ο μεγάλος μου στόχος εξακολουθεί να είναι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά που θα αγωνιστώ με τα «πράσινα» και εύχομαι να πάνε όλα καλά». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0