World Sports

Πανιώνιος - Μπάνια Λούκα 42-2: Εντυπωσιακός «Ιστορικός» στα προκριματικά του Champions League πόλο

Πανιώνιος - Μπάνια Λούκα 42-2: Εντυπωσιακός «Ιστορικός» στα προκριματικά του Champions League πόλο

Κυρίαρχος εμφανίστηκε ο Πανιώνιος στον δεύτερο αγώνα του στον Δ´ Όμιλο του 1ου προκριματικού γύρου του Champions League Ανδρών, κερδίζοντας κατά κράτος την Μπάνια Λούκα με το εντυπωσιακό 42-2

Εκπληκτικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League Ανδρών στο Πόλο ήταν ο Πανιώνιος, φτάνοντας σε ισάριθμες νίκες. 

Οι «κυανέρυθροι», μετά την Κάστρουπ από τη Δανία, διέλυσαν και την πολωνική Μπάνια Λούκα και μάλιστα με ακόμα πιο εντυπωσιακό σκορ (42-2), φτάνοντας έτσι τους 6 βαθμούς στη διοργάνωση, μετά το «δύο στα δύο» στον όμιλο.                            

Ο «Ιστορικός» έδιξε από νωρίς τις διαθέσεις του και έγινε «αφεντικό» της αναμέτρησης, ενώ κορυφαίοι για την ομάδα του Κώστα Δήμου ήταν οι Αλέξανδρος Γούνας και ο Μπιτάτζε, που σκόραραν από 10 γκολ έκαστος. 

Οι Νεοσμυρνιώτες συνεχίζουν αύριο Σάββατο 1/10 (18:00) τις υποχρεώσεις τους κόντρα στη διοργανώτρια του Ομίλου, Τουρκουά, με στόχο το 3/3, το απόλυτο των νικών και το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση.

Τα Οκτάλεπτα: 1-11, 1-11, 0-10, 0-10

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς 2, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε 10, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής 6, Μουρατίδης, Παπάκος 5, Γούνας 10, Σπούνερ 4, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου.

Μπάνια Λούκα: Ντάρντις 1, Γκάνιτς 1. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0