World Sports

Ενόργανη Γυμναστική: «Ταύρος» ο Πετρούνιας, επίδειξη δύναμης στα προκριματικά και έβαλε πλώρη για το 6ο χρυσό μετάλλιο! (video)

Ενόργανη Γυμναστική: «Ταύρος» ο Πετρούνιας, επίδειξη δύναμης στα προκριματικά και έβαλε πλώρη για το 6ο χρυσό μετάλλιο! (video)

Σα να μην τραυματίστηκε ποτέ ο Λευτέρης Πετρούνιας, μπήκε στα προκριματικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου και με επίδοση 15.100 στους κρίκους, έδειξε τις άγριες διαθέσεις του.

Εντυπωσιακός για μία ακόμα φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο «άρχοντας των κρίκων» συμμετείχε στην ομαδική προσπάθεια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου. Η επίδοσή του ανήλθε στους 15.100 πόντους με βαθμό δυσκολίας το 6.20. Η συγκεκριμένη βαθμολογία ήταν αρκετή ώστε να του δώσει το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (21/08).

Οι συναθλητές του Λευτέρη, οι Γκίνης, Κανέλλος, Κελεσίδης, Κρανίτης έδωσαν επίσης τη δική τους μάχη και υπέρβαλλαν εαυτό, για να βοηθήσουν την Εθνική μας ομάδα. Όλα τα φώτα βέβαια είναι στραμμένα στον Πετρούνια, ο οποίος μετρά ήδη 5 χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας ξεπεράσει στους κρίκους τον Ιταλό, Γιούρι Κέκι.

Ισοφάρισε επίσης σε εθνικό επίπεδο τα 5 χρυσά του Βλάσση Μάρα, ενώ σε ευρωπαϊκό κυνηγά τα 6 του Ούγγρου υπερ-αθλητή στον πλάγιο ίππο, Κρίστιαν Μπέρκι (2005 έως 2012).

Στην τελική κατάταξη η Εθνική ομάδα μας κατετάγη 21η με 228.162 βαθμούς. 

Πρωταθλητής Ευρώπης στο σύνθετικο ατομικό αναδείχθηκε ο Βρετανός, Τζόε Φρέιζερ, μπροστά από τους Τούρκους, Οντέρ και Ασίλ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0