World Sports

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη και Παπακωνσταντίνου για τα χρυσά μετάλλια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη Τεντόγλου, Ντρισμπιώτη και Παπακωνσταντίνου για τα χρυσά μετάλλια
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ανάρτησής του στο Twitter θέλησε να δώσει τα συγχαρητήρια του στους Μίλτο Τεντόγλου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Αντώνη Παπακωνσταντίνου, για τα χρυσά μετάλλια που κατάφεραν να κατακτήσουν.
Τα συγχαρητήριά του έδωσε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στους χρυσούς Μίλτο Τεντόγλου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Αντώνη Παπακωνσταντίνου.

Μέσω μίας ανάρτησης στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη και τους τρεις αθλητές για τα χρυσά μετάλλια που κατάφεραν να κατακτήσουν. 

«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που υψώνουν τη γαλανόλευκη στα βάθρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου. Αντιγόνη, Μίλτο, Αντώνη, σας ευχαριστούμε. Τα Ελληνόπουλα που αγωνίζονται εκεί, οδηγούν τη χώρα μακριά και ψηλά. Μας κάνουν όλους περήφανους και χαρούμενους» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Την Τρίτη (16/8) ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στο μήκος και στα 35χλμ βάδην του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου αντίστοιχα. Δύο μέρες νωρίτερα, την Κυριακή (14/8)  ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου είχε καταφέρει να πάρει το χρυσό στο σκιφ ελαφρών βαρών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0