World Sports

Απόστολος Χρήστου για το χρυσό στα 50μ. ύπτιο: «Περίμενα πολλά χρόνια για να ακούσω τον Εθνικό Ύμνο» (video)

Απόστολος Χρήστου για το χρυσό στα 50μ. ύπτιο: «Περίμενα πολλά χρόνια για να ακούσω τον Εθνικό Ύμνο» (video)
Για ένα όνειρο που περίμενε πολλά χρόνια έκανε λόγο ο Απόστολος Χρήστου μετά την μεγάλη του νίκη και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου στα 50μ. ύπτιο.
Ο Απόστολος Χρήστου έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου στα 50μ. ύπτιο και μάλιστα με πανελλήνιο ρεκόρ!

Ο Έλληνας πρωταθλητής σε δηλώσεις του μετά τον μεγάλο του θρίαμβο τόνισε ότι η νίκη αυτή ήταν ένα όνειρο που περίμενε για πολλά χρόνια. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε o Απόστολος Χρήστου μετά τον θρίαμβό του:

«Είναι ένα όνειρο που κυνηγάω χρόνια. Το 2016 ήταν ο πρώτος ημιτελικός σε Ευρωπαϊκό ανδρών και τώρα ήρθε το χρυσό. Ήταν τρομερή ατμόσφαιρα πριν μπούμε και ήταν πολύ ωραίος αγώνας. Τον ευχαριστήθηκα. Όλα έγιναν μόνα τους. Ήταν παρόμοιος αγώνας με το χθεσινό στα ημιτελικά. Πήγαινα για πανελλήνιο ρεκόρ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Περίμενα πολλά χρόνια για να ακούσω τον Εθνικό Ύμνο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αφιέρωσε το μετάλλιο  στον προπονητή του, Παναγιώτη Βελέντζα, λέγοντας: «Είναι το καλύτερο δώρο για όλα αυτά τα χρόνια που είναι δίπλα μου. Έχω στήριξη από την ομάδα που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όσα έχουν πετύχει».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0