World Sports

Συγκινημένη η Ντουντουνάκη μετά την προσπάθειά της: «Δεν τα παράτησα, αν και το σκέφτηκα πολλές φορές φέτος» (video)

Συγκινημένη η Ντουντουνάκη μετά την προσπάθειά της: «Δεν τα παράτησα, αν και το σκέφτηκα πολλές φορές φέτος» (video)

Φανερά φορτισμένη από την μεγάλη προσπάθεια που έκανε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου στα 100μ. πεταλούδας αλλά και γενικότερα όλη τη χρονιά, η Άννα Ντουντουνάκη έκανε δηλώσεις μετά την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Η Άννα Ντουντουνάκη έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και τελικά κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου στα 100μ. πεταλούδας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μετά τον μεγάλο αγώνα της έκανε δηλώσεις, με την στενοχώρια για το ότι δεν κατάφερε να πάρει κάποιο μετάλλιο αλλά και την φόρτιση από την όλη προσπάθεια, να είναι ζωγραφισμένες στο πρόσωπό της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Ελληνίδα αθλήτρια στην ΕΡΤ3 μετά την προσπάθειά της:

«Ούτε με το χρόνο είμαι πολύ ευχαριστημένη ούτε με τη θέση, αλλά αυτό μπορούσα να κάνω τώρα και αυτό έκανα. Το μετάλλιο ήταν πολύ δύσκολο, απ' ό,τι φάνηκε. Δεν έχει πάει η χρονιά όπως θα ήθελα, για να μπορώ να κυνηγήσω ατομικό ρεκόρ εδώ. Θα μπορούσε να είχε πάει καλά, αλλά ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, πολύ γεμάτη χρονιά με πάρα πολλούς αγώνες. Δεν έχω σταματήσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά πραγματικά αν έπιανα αυτό το μετάλλιο, θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα.

Δεν τα κατάφερα, παρ' όλα αυτά μπορεί να στενοχωριέμαι, από την άλλη θα κάνω διακοπές έπειτα από πολύ καιρό που περίμενα αυτήν τη στιγμή. Αυτό που θα κρατήσω είναι ότι δεν τα παράτησα, ενώ το σκέφτηκα πάρα πολλές φορές φέτος. Δεν τα παράτησα ούτε μία στιγμή. Για μένα ήρθε η ώρα να κάνω διακοπές. Ίσως ήθελα να κλείσει καλύτερα η χρονιά, αλλά το είχα ανάγκη και του χρόνου θα φτιάξω τα πράγματα για να περάσω στο επόμενο στάδιο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0