World Sports

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου: Εκτός συνέχειας η Σπανουδάκη στα 100μ (video)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου: Εκτός συνέχειας η Σπανουδάκη στα 100μ (video)

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έμεινε εκτός συνέχειας στα 100 μέτρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου, αφού κατέλαβε την 5η θέση στην προκριματική σειρά της και την 19η συνολικά.

Δεν κατάφερε να κάνει καλό χρόνο η Ραφαέλα Σπανουδάκη στην προκριματική σειρά των 100 μέτρων και έμεινε εκτός συνέχειας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, που διεξάγεται στο Μόναχο.

Η Ελληνίδα σπρίντερ είχε μείνει αρκετά πίσω στο πρόγραμμά της λόγω COVID-19, κι ενώ φέτος είχε τρέξει την απόσταση σε 11.34’’ δεν κατόρθωσε να επαναλάβει αντίστοιχη επίδοση. Έτσι, με χρόνο 11.62’’ τερμάτισε 5η στην τρίτη προκριματική σειρά και 19η συνολικά.

«Ήμουν σε καλή κατάσταση, ο ελαστικός τάπητας ήταν πολύ μαλακός και αυτό ένιωσα πως μου δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Είχα αυτοπεποίθηση και περίμενα κάτι καλύτερο, ωστόσο η χρονιά φέτος είχε διάφορα προβλήματα που με κράτησαν αρκετά πίσω. Έχω μπροστά μου τη σκυτάλη εκεί όπου θα προσπαθήσω μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0