World Sports

Η Ελλάδα «συνέτριψε» με 15-5 τη Γερμανία στο τουρνουά εις μνήμην του Νώντα Σαμαρτζίδη

Η Ελλάδα «συνέτριψε» με 15-5 τη Γερμανία στο τουρνουά εις μνήμην του Νώντα Σαμαρτζίδη
Η Ελλάδα επικράτησε εύκολαΔετων Γερμανών (15-5), στην πρεμιέρα του τουρνουά που διεξάγεται στο Ηράκλειο, στη μνήμη του Νώντα Σαμαρτζίδη.

Ελλάδα - Γερμανία 15-5

Δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει των Γερμανών η Εθνική μας ομάδα πόλο, στην πρεμιέρα των αγώνων της στο τουρνουά στη μνήμη του Νώντα Σαμαρτζίδη, που διεξάγεται στη πισίνα του Ε.Α.Κ.Η. (Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου). Οι διεθνείς έκαναν επίδειξη δύναμης, ειδικά στο 2ο ημίχρονο και επικρατώντας τελικά με το άνετο 15-5, έδειξαν ότι συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 5-1, 5-1.

Πριν την έναρξη της διοργάνωσης, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος , απένειμε τιμητική πλακέτα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, και τον αντιπεριφερειάρχη, Γιώργο Πιτσούλη. Η Γ’ Αντιπρόεδρος Αλεξία Μαρίνη απένειμε την τιμητική πλακέτα στον αντιδήμαρχο αθλητισμού, Κώστα Βαρδαβά, τον εκπρόσωπο του ΕΑΚΗ και τον Γιώργο Καπελλάκη, πρόεδρο της Παραολυμπιακής Επιτροπής. 

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος):
 Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 2, Γκιουβέτσης 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Παπαναστασίου 2, Γκίλας, Αλαφραγκής 1, Γούβης, Κάκαρης, Σολανάκης 3, Βλαχόπουλος 2, Λιμαράκης.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0