World Sports

Εμμανουήλ Καραλής: Έμεινε εκτός τελικού στο Παγκόσμιο!

Εμμανουήλ Καραλής: Έμεινε εκτός τελικού στο Παγκόσμιο!

Νωρίς ολοκληρώθηκε η παρουσία του Εμμανουήλ Καραλή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον, αφού δεν κατάφερε να προκριθεί στο μεγάλο τελικό

Εκτός τελικού στο άλμα επί κοντώ ο «Μανόλο». Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν βρήκε τα καθαρά άλματα που ήθελε, έχοντας μάλιστα έναν ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι στο τριτο άλμα, όπως ο ίδιος ανέφερε. «Είχα ένα ατύχημα, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Θα το δούμε. Εχουμε μπροστά μας το Ευρωπαϊκό».

Το 2022 δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο για τον 4ο Ολυμπιονίκη του Τόκιο, ο οποίος πλέον στοχεύει στο Ευρωπαϊκό για να… ρεφάρει την μέτρια εμφάνισή του στις ΗΠΑ. Το νεαρό βέβαια της ηλικίας του και οι ικανότητες που αποδεδειγμένα έχει, φανερώνουν ότι όλο το μέλλον είναι μπροστά του.

Στα του αγώνα, κάπως αγχωτικά ξεκίνησε καθώς έριξε το 5,50μ. στην πρώτη προσπάθεια, αλλά το πέρασε στην δεύτερη, για να ανέβει στη συνέχεια ο πήχης στα 5,65μ., εκεί όπου έγινε το πρώτο ξεσκαρτάρισμα. Ο Καραλής δεν μπόρεσε να περάσει το ύψος αυτό, με τρεις άκυρες προσπάθειες και έμεινε εκτός συνέχειας, όπως συνέβη και με τους Λίσεκ, Ίργουιν, Τσαραβίλο και Βαλεντίν Λαβιλενί.

Τελικά, η δωδεκάδα του τελικού έκλεισε στα 5,75μ. τα οποία πέρασαν οι Νιλσεν, Μπραζ, Ντουπλάντις, Ζέρνικελ, Μπρόντερς, Ομπιένα, Σάσμα, Λαβιλενί, Λίλεφος, Λίτα, Γκούτορμσεν και Βλουν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0