World Sports

Ντρισμπιώτη: «Ήταν η πιο γρήγορη κούρσα της καριέρας μου και μία από τις αγαπημένες μου» (video)

Ντρισμπιώτη: «Ήταν η πιο γρήγορη κούρσα της καριέρας μου και μία από τις αγαπημένες μου» (video)
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ύστερα από την συγκλονιστική εμφάνισή της και την τέταρτη θεση στον αγώνα των 35 χλμ. Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον, έκανε δηλώσεις στις οποίες έκανε λόγο για την πιο γρήγορη κούρσα της καριέρας της και σίγουρα μία από τις αγαπημένες της.
Με μία μεγάλη εμφάνιση, η συγκλονιστική Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, κατέκτησε την τέταρτη θέση στον αγώνα των 35 χλμ. βάδην στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον. Η 38χρονη Ελληνίδα έδωσε και την ψυχή της και κατάφερε να διαλύσει το Πανελλήνιο ρεκόρ που είχε η ίδια, τερματίζοντας μόλις 81 δευτερόλεπτα (2:41.58) αργότερα από την τρίτη Σιτζέ Κιενγιάνγκ.

Η Ντρισμπιώτη ύστερα από τον απίστευτο αγώνα που έκανε, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων απόλυτα ευχαριστημένη, κάνοντας μάλιστα λόγο για την πιο γρήγορη κούρσα της καριέρας της και σίγουρα μία από τις αγαπημένες της. Τέλος, δήλωσε έτοιμη για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, το οποίο πρόκειται να γίνει σε λιγότερο από ένα μήνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«
Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου. Ήταν ωραία κούρσα. Πήγα σαν σε προπόνηση και μετά το τελευταίο πεντάλεπτο ανέβασα τον ρυθμό για να βρω τις θέσεις που έπρεπε. Ήξερα πως μπορώ να κάνω μία γρήγορη κούρσα αλλά όχι τόσο πολύ. Είναι ένα πολύ μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ. Είναι ίσως η πιο γρήγορη κούρσα της καριέρας μου. Από τις αγαπημένες μου.

Νιώθω πολύ ικανοποιημένη και έχουμε δουλέψει πολύ. Ήμουν κοντά στο χάλκινο δεν πειράζει, την άλλη φορά. Πήγα από την αρχή γρήγορα, δεν ήξερα αν θα μου έβγαινε. Ο ρυθμός μου βγήκε και η προετοιμασία ήταν πολύ καλή. Ένα τέτοιο ρεκόρ και η θέση είναι από τις καλύτερες που έχω πάρει ποτέ.

Παίρνω δύναμη από τις συναθλήτριές μου. Η μία παίρνει δύναμη από την άλλη. Με στηρίζουν και με αγαπούν. Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά μου. Η οικογένειά μου είναι εδώ, έχουν έρθει να με δουν. Ακόμα και οι Ισπανοί φώναζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πλέον έχουμε το ευρωπαϊκό και εκεί θα παλέψουμε για κάτι καλό. Μακάρι να βγει».



Δηλώσεις έκανε και η Ελληνίδα αθλήτρια Χριστίνα Παπαδοπούλου, η οποία ακυρώθηκε λίγο πριν από το 30ο χλμ., εκφράζοντας τη χαρά της για την επιτυχία της συναθλήτριάς της.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0