World Sports

Με στόχο την πρόκριση στον τελικό ρίχνεται στη μάχη του Παγκοσμίου η Αναγνωστοπούλου

Με στόχο την πρόκριση στον τελικό ρίχνεται στη μάχη του Παγκοσμίου η Αναγνωστοπούλου
Η Χρύσα Αναγνωστοπούλου θα είναι η μοναδική ελληνική συμμετοχή στο πρόγραμμα της 4ης ημέρας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου που γίνεται στο Όρεγκον των ΗΠΑ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στον προκριματικό της δισκοβολίας τα ξημερώματα της Τρίτης (19/7) στις 3:10.
Με μόλις μία ελληνική συμμετοχή στο πρόγραμμα της 4ης ημέρας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου στο Όρεγκον των ΗΠΑ, όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στην Χρύσα Αναγνωστοπούλου, η οποία θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της δισκοβολίας

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναμένεται να κάνει την μεγάλη της προσπάθεια τα ξημερώματα της Τρίτης (19/7) στις 3:10, με τον αγώνα της να έχει αυξημένη δυσκολία, αφού το όριο πρόκρισης έχει τεθεί στα 64.00μ. Το ατομικό ρεκόρ της Αναγνωστοπούλου είναι στα 62.40μ., που έχει κάνει φέτος σε μίτινγκ στο Ηράκλειο Κρήτης και θα χρειαστεί να κάνει μία πραγματική υπέρβαση για να πάρει την απευθείας πρόκριση στον τελικό.

Ο προκριματικός θα γίνει σε δύο γκρουπ, με την Αναγνωστοπούλου να συμμετέχει στο πρώτο. Απευθείας πρόκριση παίρνουν όσες αθλήτριες περάσουν τα 64μ. ή οι δώδεκα καλύτερες προσπάθειες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0