World Sports

Τεντόγλου: «Θα ήταν ντροπή να κερδίσω με 8,32 μ.»

Τεντόγλου: «Θα ήταν ντροπή να κερδίσω με 8,32 μ.»

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Μίλτο Τεντόγλου το αργυρό μετάλλιο, με τον ίδιο να είναι ρεαλιστικός στις δηλώσεις μετά τον αγώνα.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μίλτος Τεντόγλου, καθώς είδε τον Κινέζο Βανγκ να «κλέβει» την κορυφή στο τελευταίο άλμα.

Ο Έλληνας αθλητής αναφέρθηκε μετά τον αγώνα στο γεγονός πως έχασε το χρυσό την τελευταία στιγμή και ήταν ρεαλιστικός, αναφέροντας πως με 8,32 μ. άλμα δεν γινόταν να κερδίσει.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν από τους καλύτερους σε θέμα επιδόσεων σε όλο τον αγώνα, αλλά δεν μου ξέφυγε ένα άλμα. Έκανα λάθη στην προσγείωση και μου στέρησε το χρυσό μετάλλιο. Ήμουν σταθερός, αλλά είχα απίστευτα κακές προσγειώσεις. Άφηνα το σώμα μου πολύ πίσω. Είναι κρίμα που έχασα έτσι το χρυσό. Η φόρα μου ήταν εντάξει. Είχα καλό σερί και είναι κρίμα.

Δε πειράζει που έχασα με 8,32μ. Δεν πέτυχα ούτε ένα άλμα. Είπα ότι έπρεπε να κάνω 8,50μ. Δεν έπρεπε να κερδίσω με 8,32μ. Θα ήταν ντροπή. Καλοδεχούμενο το μετάλλιο βέβαια. Το πρώτο μου στη διοργάνωση, αλλά θα έχω την ευκαιρία του χρόνου να το πάρω. Του χρόνου το Παγκόσμιο γίνεται στην Ευρώπη και θα είναι πιο εύκολα. Πάμε όμως τώρα στο Ευρωπαϊκό χωρίς πίεση να το απολαύσω»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0