World Sports

Η Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ, εκτός Πόλακ και Κυριακοπούλου

Η Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ, εκτός Πόλακ και Κυριακοπούλου

Άνετα πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στο άλμα επί κοντώ, η Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ παράλληλα εκτός έμειναν Ελένη Πόλακ και Νικόλ Κυριακοπούλου!

Στον τελικό του άλματος επί κοντώ θα βρεθεί η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία με την πρώτη προσπάθεια υπερέβη τα 4.50μ, ενώ παρά την προσπάθεια τους, Ελένη Πόλακ και Νικόλ Κυριακοπούλου δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον και έτσι ολοκληρώθηκε το… ταξίδι για τις δύο πρωταθλήτριες με τα άλματα τους να μένουν σε ύψος 4.35μ.

Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Πόλακ πέρασαν με την πρώτη τα 4.20μ. Οι προσπάθειές τους ήταν επιτυχημένες και στα 4.35μ (η Πόλακ πέρασε με την 2η προσπάθεια, ενώ η Κυριακοπούλου με την 3η), με την Στεφανίδη ξεκινά τις προσπάθειές της από τα 4.50μ.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο υπερέβη με την πρώτη και με χαρακτηριστική άνεση το συγκεκριμένο ύψος, κάτι που δεν κατάφεραν οι άλλες δύο Ελληνίδες με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός τελικού.

Η Στεφανίδη δεν χρειάστηκε να κάνει καλύτερο άλμα και θα προσπαθήσει να βρεθεί ξανά μέσα στα μετάλλια, όπως είχε κάνει το 2017 στο Λονδίνο (χρυσό) και το 2019 στην Ντόχα (χάλκινο).

Να σημειωθεί ότι ο προκριματικός του άλματος επί κοντώ ολοκληρώθηκε νωρίτερα και ο πήχης δεν έφτασε ποτέ στο όριο που ήταν τα 4.65 μέτρα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0