World Sports

Ο «πιανίστας» Τεντόγλου παραδίδει μαθήματα στον Εμμανουήλ Καραλή! (video)

Ο «πιανίστας» Τεντόγλου παραδίδει μαθήματα στον Εμμανουήλ Καραλή! (video)

Λίγο πριν την έναρξη του 18ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου στο Όρεγκον της Αμερικής, Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής φαίνεται ότι το διασκεδάζουν ήδη, με τον πρώτο να παραδίδει μαθήματα πιάνου στον φίλο του, Μανόλο!

Ώρα Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου, με την Εθνική μας ομάδα να είναι έτοιμη να μπει στη μάχη στο Όρεγκον της Αμερικής. Τα μέλη της αποστολής βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες στην αμερικανική πόλη που θα φιλοξενήσει την μεγάλη διοργάνωση και προετοιμάζονται για τους αγώνες τους.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι χαλαρές στιγμές, πέρα από την προπόνηση, με τους αθλητές να διασκεδάζουν την παρουσία τους εκεί. Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής, δύο από τις μεγαλύτερες ελπίδες της ελληνικής αποστολής για διάκριση, λίγο πριν τις μάχες τους, έδωσαν μία πολύ ωραία στιγμή, παίζοντας πιάνο! Συγκεκριμένα, ο Τεντόγλου ανέλαβε τον ρόλο του δασκάλου και έκανε μάθημα στον Μανόλο, με τον δεύτερο να μη μπορεί να κρύψει την χαρά του καθώς έπαιζαν μαζί!

Τα μαθήματα… πιάνου απαθανατίστηκαν στο βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Εμμανουήλ Καραλής.

Δείτε το βίντεο:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0