World Sports

Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Οι κλήσεις του Θοδωρή Βλάχου ενόψει της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ!

Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Οι κλήσεις του Θοδωρή Βλάχου ενόψει της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ!

Ραντεβού σε μια βδομάδα από τώρα (14 Ιουλίου) για τη χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια στο εθνικό κολυμβητήριο Π. Καπαγέρωφ ενόψει της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κροατίας (29 Αυγούστου-10 Ιουλίου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και ο άμεσος συνεργάτης του, Τάσος Σχίζας επέλεξαν τους εκλεκτούς 20 που θα προσπαθήσουν να ξεχωρίσουν ώστε να βρεθούν στην τελική 15άδα που θα μπει στο αεροπλάνο για Κροατία.

Σύμφωνα με τη LEN, κάθε εθνικό συγκρότημα θα έχει το δικαίωμα να δηλώσει 15 παίκτες στην αποστολή για το Σπλιτ συνεπώς στην τελική 13άδα κάθε αγώνα θα μπορούν να υπάρχουν μέχρι δύο αλλαγές.

Την ερχόμενη Πέμπτη (14/7, 10:00) θα δώσουν το παρόν στην πρώτη οι παρακάτω αθλητές:

Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γούβης, Νίκος Γκίλας (Ολυμπιακός), Κώστας Γκιουβέτσης, Στάθης Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Γιάννης Αλαφραγκής, Μανώλης Ανδρεάδης, Δημήτρης Νικολαϊδης (Βουλιαγμένη), Δημήτρης Δήμου, Νίκος Κοπελιάδης, Κώστας Λιμαράκης (Πανιώνιος), Μανώλης Σολανάκης, Βασίλης Καβουσανός (Απόλλων Σμύρνης), Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης (Νόβι Μπέογκραντ), Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης (Φερεντσβάρος), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης

Με βάση τις κλήσεις και τη διαφαινόμενη απουσία του Μάνου Ζερδεβά, η δεύτερη θέση κάτω από τα γκολπόστ θα παιχθεί ανάμεσα σε δυο ταλαντούχους νέους που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Πρόκειται για τον 23χρονο Κώστα Λιμαράκη του Πανιώνιου και τον 21χρονο Βασίλη Καβουσανό, του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Λιμαράκης, ο οποίος εντυπωσίασε φέτος με τον «Ιστορικό» και υπήρξε ένας από τους λόγους της εξαιρετικής πορείας της ομάδας, άρχισε το πόλο από την Πάτρα (ΝΟΠ και ΝΕΠ), ενώ έχει φορέσει και τα γάντια του τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο και μάλιστα με επιτυχία (μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Αχαΐας). Ο Καβουσανός πριν ανηφορίσει στην πρωτεύουσα για χάρη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έπαιζε στον ΟΦΗ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0