World Sports

Ένα Σαββατοκύριακο (02/07, 03/07) γεμάτο… Subbuteo στην Ηλιούπολη!

Ένα Σαββατοκύριακο (02/07, 03/07) γεμάτο… Subbuteo στην Ηλιούπολη!

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το διεθνές τουρνουά Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (Subbuteo) International Major Tournament of Athens, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου 2022, στη σάλα του 1ου κλειστού γυμναστηρίου της Ηλιούπολης.

 

Χωρίς η Ελλάδα να αποτελεί εξαίρεση στη διάρκεια της πανδημίας, είναι και αυτή μία από τις χώρες που δοκιμάστηκαν ακόμα και στον τομέα διεξαγωγής τουρνουά επιτραπέζιου ποδοσφαίρου. Από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς όμως, ξεκίνησαν να διεξάγονται τουρνουά επιτραπέζιου ποδοσφαίρου σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Το διεθνές τουρνουά Major, κάθε χρόνο, ολοκληρώνει την εκάστοτε σεζόν. Στο συγκεκριμένο τουρνουά σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής θα εμφανιστούν σχεδόν 150 διαφορετικοί αθλητές και αθλήτριες καθώς και 25 περίπου ομάδες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ευρώπη, από χώρες όπως η Ιταλία η Μάλτα το Βέλγιο κλπ. Το Σάββατο θα έχουμε τις ατομικές κατηγορίες, Open, βετεράνων, γυναικών, κ20, κ16, κ12. 
290673517_363991272510804_166761612159172320_n.jpg

Την Κυριακή (03/07) αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον η κατηγορία του ομαδικού. Πριν από ακριβώς δύο εβδομάδες ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Ελλάδος σε ομαδικό επίπεδο, το οποίο κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πρωτέας Νέου Κόσμου όπως και το φετινό κύπελλο. Οι νταμπλούχοι λοιπόν θα επιχειρήσουν να συνεχίσουν την καλή τους φετινή πορεία, διεκδικώντας το Major. Οι σχεδόν μόνιμοι, τα τελευταία χρόνια, πρωταθλητές Falcons, οι οποίοι είναι και πολυνίκες του θεσμού του Major, θέλουν να αποδείξουν ότι συνεχίζουν να είναι οι πρωταγωνιστές στο Ελληνικό Subbuteo. Ωστόσο, την πρώτη θέση διεκδικούν με πολλές αξιώσεις και άλλες ομάδες όπως οι Σκάρλετ και η Ολύμπια, ενώ κανένας δεν μπορεί να μην υπολογίζει τον ιστορικό Ατλα, τους φιλόδοξους Noctuas, αλλά και τις δύο ομάδες της Λάρισας ή τον Αθηναϊκό. 
290782915_467971118424537_7773929178771055578_n.jpg

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως θα έχει και η παρουσία των ξένων ομάδων που πάντα δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα σε αυτές τις διοργανώσεις και πολλές φορές διεκδικούν επί ίσοις όροις τον τίτλο. Ιδιαίτερη μνεία όμως πρέπει να γίνει και στον αγώνα μπαράζ, για μία θέση στην πρώτη κατηγορία, που θα διεξαχθεί ανάμεσα στον προτελευταίο της φετινής χρονιάς στην Α' κατηγορία, Αθηναϊκό, και στους δευτεραθλητές της Β κατηγορίας Subbuteurs. Πρόκειται για έναν αγώνα, του οποίου ο νικητής, θα είναι μία από τις εννέα ομάδες της Α' εθνικής για την επόμενη σεζόν. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι εδώ, ώστε να ενημερώνεστε αποκλειστικά και άμεσα τόσο για το τουρνουά Major του Σαββατοκύριακου και 3 Ιουλίου, όσο και για τις υπόλοιπες εξελίξεις στο χώρο του επιτραπέζιου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, το οποίο περιλαμβάνει συμμετοχή μιας πολυπληθούς Εθνικής ομάδας το Σεπτέμβριο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιταλίας, συμμετοχή Ελληνικών ομάδων στο Champions League και στο Europa League της επόμενης χρονιάς, και φυσικά πολλά διεθνή και εθνικά τουρνουά τα οποία θα διεξαχθούν στην Αθήνα στη Λάρισα στη Θεσσαλονίκη στη Χαλκίδα και αλλού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τουρνουά διοργανώνεται από την ομάδα Rolligans Ηλιούπολης υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου. 

Στοιχεία Επικοινωνίας: 210 995 6806 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0