World Sports

Συνεχίζεται το όνειρο για την Εθνική: «Καθάρισε» με 16-11 τις ΗΠΑ και… πέταξε για τους «4»! (video)

Συνεχίζεται το όνειρο για την Εθνική: «Καθάρισε» με 16-11 τις ΗΠΑ και… πέταξε για τους «4»! (video)

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πήρε η Εθνική ομάδα, καθώς επικράτησε με 16-11 των ΗΠΑ πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό τρίτο οκτάλεπτο.

Πάθος και ψυχή. Αυτά χρειάστηκε η Εθνική μας ομάδα στον προημιτελικό απέναντι στις ΗΠΑ, των οποίων επικράτησε με 16-11. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «4» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπου θα περιμένει μια εκ των Ουγγαρία και Ιταλία (αναμετρώνται το βράδυ, 22:00).

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αργυρόπουλος-Κανακάκης, ο οποίος είχε πέντε γκολ, ενώ ο Ζερδεβάς ήταν εξίσου σημαντικός καθώς υπερασπίστηκε αντάξια την εστία του. Βέβαια ο τραυματισμός στο χέρι του, που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την πισίνα, ανησύχησε λίγο την ομάδα ωστόσο αναμένεται τις επόμενες ώρες να αποφανθεί το μέγεθός του.

Ουσιαστικά το τρίτο οκτάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση, με τα αγόρια του Βλάχου να δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν.


Τα οκτάλεπτα:
 3-1, 4-6, 3-0, 6-4

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 3 , Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 5, Γούβης 1, Κάκαρης, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 3, Τζωρτζάτος.

ΗΠΑ (Ουντόβισιτς): Γουέινμπεργκ, Ντοντ 1, Βάβιτς, Γκρόγουελ 2, Ντάουμπε 2, Έρχαρντ, Χάλοκ 3, Γούντχεντ, Μπόουεν 3, Στίβενσον, Φάρμερ, Ίρβινγκ, Χόλαντ

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0