World Sports

Αυγενάκης: «Η Ελλάδα θα διεκδικήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα beach volley για το 2023»

Αυγενάκης: «Η Ελλάδα θα διεκδικήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα beach volley για το 2023»
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αποκάλυψε πως θα γίνει κάθε πιθανή προσπάθεια για να έρθει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα beach volley (μικρών ηλικιών) στην Ελλάδα το 2023.

Μετά τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα beach χάντμπολ εφήβων – νεανίδων, που ολοκληρώθηκε και ανδρών – γυναικών, που εξελίσσεται, στην παραλία του Καρτερού, θα διεξαχθεί ένα φεστιβάλ για το βόλεϊ στην άμμο και θα μπορέσουν να συμμετάσχουν όσοι επιθυμούν από 14 ετών, αλλά και παιδιά μικρότερης ηλικίας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αυγενάκη:

«Με μεγάλη χαρά, βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να ανακοινώσουμε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Το μπιτς βόλεϊ είναι το δεύτερο σε δημοτικότητα άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων και όλες οι οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία να το γνωρίσουν από κοντά.

Καλούμε όλον τον κόσμο να δώσει «το παρών» σε ακόμη μία διοργάνωση που φιλοξενείται στις άριστες αυτές εγκαταστάσεις. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε δεκάδες παιδιά, αλλά και μεγαλύτερους που θα συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά γεμάτο μπιτς βόλεϊ. Σε ένα άθλημα που προσωπικά αγαπώ και δεν το έχω κρύψει. Εύχομαι να έχουμε ακόμη ένα δυνατό τετραήμερο. Αυτή είναι μόνο η αρχή για τις εγκαταστάσεις, καθώς θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα διοργανώσεις.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα σωματεία που ανταποκρίθηκαν για να έχουν συνεχώς ζωή οι εγκαταστάσεις, στην ομοσπονδία με την οποία έχουμε άψογη συνεργασία, στο ΕΑΚ Ηρακλείου, στην Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, που θα φιλοξενηθούν εδώ τον Σεπτέμβριο του 2023 και στην τεράστια αθλήτρια και προσωπικότητα του αθλήματος, Εφη Σφυρή, που η παρουσία της προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη λάμψη και στον αθλητικό σύλλογο Πήγασο, που έχει αναλάβει το οργανωτικό κομμάτι».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0