World Sports

Ελλάδα – Κροατία 8-8: Μεγάλη εμφάνιση και... ισοπαλία στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος! (video)

Ελλάδα – Κροατία 8-8: Μεγάλη εμφάνιση και... ισοπαλία στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος! (video)

Μία τεράστια εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στην Κροατία, με την «γαλανόλευκη» να βρίσκεται μπροστά στο σκορ σε όλο το ματς, αλλά να μένει ισόπαλη με 8-8!

Με «όπλο» της την εξαιρετική άμυνα και την φοβερή ημέρα που βρέθηκε ο Άγγελος Βλαχόπουλος, η Εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στην Κροατία, που θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει.

Αναδείχθηκε ισόπαλη με 8-8, αλλά ο τρόπος διαχείρισης της αναμέτρησης από το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου ήταν εξαιρετική.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα ήταν μπροστά σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 4-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, παίζοντας φοβερή άμυνα στον παίκτη λιγότερο στην άμυνά της, κρατώντας τους Κροάτες δίχως γκολ, κάθε φορά από τις πέντε που κλήθηκε να διαχειριστεί την εν λόγω κατάσταση


Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Κροατία ανέβασε την απόδοσή της, ισοφάρισε σε 3-3 και είχε ως πρωταγωνιστή τον Χαρκόφ, που κρατούσε την ομάδα του κοντά στο σκορ.


Η Ελλάδα παρέμεινε ψύχραιμη και συνέχιζε να προηγείται σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να σκοράρει για το 8-7, 120 δευτερόλεπτα, πριν από το τέλος.

Η ισοφάριση όμως επήλθε στο τελευταίο λεπτό και απέμενε από μία κατοχή για κάθε ομάδα. Εμείς δεν σκοράραμε με τον σχεδόν… αλάνθαστο, Άγγελο Βλαχόπουλο, η άμυνά μας ανταπεξήλθε στην τελευταία επίθεση της Κροατίας και το τελικό 8-8, μάλλον είναι… καλύτερο αποτέλεσμα για τους τυπικά «φιλοξενούμενους», που δίχως να εντυπωσιάσουν, δεν ηττήθηκαν από την Ελλάδα.

Ξεκινάμε λοιπόν με ισοπαλία το Παγκόσμιο Κύπελλο, στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης και μένει να αντιμετωπίσουμε την Γερμανία, την Ιαπωνία και την Αυστραλία!

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-4, 2-1, 1-2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0