World Sports

Oι νικητές του Athens Golden Cup Άγγελος Μανδηλάρης και Ιάσωνας Κανέλλος στο BNSports: «Ανεβάζουν το άθλημα τέτοιες διοργανώσεις – Ο τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες» (video)

Oι νικητές του Athens Golden Cup Άγγελος Μανδηλάρης και  Ιάσωνας Κανέλλος στο BNSports: «Ανεβάζουν το άθλημα τέτοιες διοργανώσεις – Ο τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες» (video)

Οι νικητές του Athens Golden Cup 2022, Άγγελος Μανδηλάρης και Ιάσωνας Κανέλλος μίλησαν στο BN Sports για τη νίκη τους και το τρόπαιο που κατέκτησαν στον τελικό του τουρνουά beach volley απέναντι στον Δημήτρη Χατζηνικολάου και τον Στέλιο Τζουμάκα.

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στον Γιώργο Ζαχαρίου

 
Ο Άγγελος Μανδηλάρης και ο Ιάσωνας Κανέλλος, κατέκτησαν το Athens Golden Cup 2022, που διεξήχθη σε έναν πολύ όμορφο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που στήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος και που αποτέλεσε γιορτή για το ελληνικό beach volley. Οι δύο αθλητές, νίκησαν στο tie break 2-1 σετ, τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και τον Στέλιο Τζουμάκα σε ένα εκπληκτικό τελικό, μετά το τέλος του οποίου, μίλησαν στο BN Sports, τόσο για την εμπειρία του master, όσο και για τους δύο αντιπάλους τους, με τους οποίους προπονούνται μαζί.

  • Κατ’ αρχάς πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη. Πως σας φάνηκε αυτή η διοργάνωση στην Πλατεία Συντάγματος;

«Ήταν χωρίς αμφιβολία η καλύτερη διοργάνωση που έχουμε αγωνιστεί στη ζωή μας. Ο κόσμος ήταν πάρα πολλής και αρκετά ενθαρρυντικός. Γινόταν χαμός τόσο εντός γηπέδου, όσο και εκτός, αφού υπήρχε κόσμος που είχε δημιουργήσει ουρά, ώστε να μπει στο γήπεδο. Ευελπιστούμε κάθε χρόνο να γίνεται περισσότερος και να είναι όλο και καλύτερα.

  • Πως αισθανθήκατε που τόσο κόσμος, έδωσε το παρόν στην Πλατεία Συντάγματος, ώστε να παρακολουθήσει ένα άθλημα που δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα;

« Και μόνο που το τουρνουά, διεξήχθη στην σημαντικότερη πλατεία της Ελλάδας, αποτελεί ένα βήμα της ομοσπονδίας και του Δήμου το οποίο θα μείνει και θα ανεβάσει και το άθλημα πάρα πολύ»


  • Ο τελικός ήταν εντυπωσιακός αφού και οι αντίπαλοι σας ήταν αρκετά ποιοτικοί και ανταγωνιστικοί. Πως νιώθετε που κερδίσατε ένα τέτοιο αγώνα και συνεπώς το τουρνουά;

« Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Κώστα Κοπιδάκη γιατί προπονεί και τους τέσσερις μας. Με τα παιδιά (σ.σ. Δημήτρη Χατζηνικολάου και Στέλιο Τζουμάκα) είμαστε κολλητοί φίλοι. Άλλες φορές κερδίζουν εκείνοι, άλλες εμείς και σήμερα κρίθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες»

  • Ποιοι είναι οι στόχοι σας από εδώ και πέρα; Ακολουθούν τρία εξίσου δύσκολα τουρνουά. Πάτε και εκεί για την πρώτη θέση;

«Σίγουρα επόμενος στόχος μας είναι το τουρνουά της Θεσσαλονίκης και η κατάκτηση του συγκεκριμένου master. Επίσης, ευελπιστούμε να πραγματοποιήσουμε πολύ καλές παρουσίες και στα τουρνουά του εξωτερικού, γιατί έχουμε προπονηθεί πολύ σκληρά και για αυτά»

www.bnsports.gr


 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0