World Sports

Η Σπυριδούλα Καρύδη στο BN Sports: «Ήταν μια όμορφη διοργάνωση - Δεν είμαι ευχαριστημένη από την προσπάθειά μου, αλλά θα βελτιωθώ» (video)

Η Σπυριδούλα Καρύδη στο BN Sports: «Ήταν μια όμορφη διοργάνωση - Δεν είμαι ευχαριστημένη από την προσπάθειά μου, αλλά θα βελτιωθώ» (video)

Η Σπυριδούλα Καρύδη μίλησε στο BN Sports για την προσπάθεια της στο τριπλούν στο 12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων.

Δηλώσεις στον Βασίλη Βασιλείου

Η Σπυριδούλα Καρύδη με άλμα στα 13,79μ. κατετάγη στην τέταρτη θέση του τριπλούν, στο 12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας.

Η ίδια δήλωσε στο BN Sports ότι δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις προσπάθειες της, όμως ήταν ο πρώτος της ουσιαστικά αγώνας στο τριπλούν και θα φροντίσει να βελτιωθεί ώστε στους επόμενους να παρουσιαστεί έτοιμη.

Φαίνεται και από τις αντιδράσεις σου ότι ο αγώνας δεν πήγε όπως θα ήθελες. Τι πήγε στραβά;

«Είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς, είναι ο πρώτος μου αγώνας στο τριπλούν και είχα κάποια θεματάκια με την φόρα την οποία προσπαθώ να βρω. Αυτό θεωρώ πως είναι το πρόβλημά μου και για αυτό δεν είμαι ευχαριστημένη».

Οπότε σε επόμενους αγώνες να σε περιμένουμε ακόμα πιο έτοιμη και δυνατή;

«Ναι εννοείται για αυτό δουλεύουμε! Θα συζητήσουμε με τον προπονητή μου, να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε, ώστε στον επόμενο αγώνα να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Γιατί η αλήθεια είναι πως έκανα τέσσερις άκυρες προσπάθειες και δε θέλω σε επόμενους αγώνες να έχω τόσες. Ελπίζω δηλαδή».

Πότε θα σε δούμε να αγωνίζεσαι ξανά;

«Τώρα έχω το Gala (1/6), όπου θα αγωνιστώ στο άλμα εις μήκος και μετά δε γνωρίζω ακόμα. Υπάρχει το Βαλκανικό, έχουμε και Πανελλήνιο. Θα το δούμε».

 

karydi-bnsports.jpg

Τέλος, πώς σου φάνηκε η διοργάνωση του 12ου Διεθνούς Μίτινγκ Αλμάτων;

«Είναι πολύ όμορφη και μου αρέσει πάρα πολύ. Έρχομαι κάθε χρόνο εδώ τα τελευταία 3-4 χρόνια. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για το τυχερό μου στάδιο εδώ, γιατί κάθε χρόνο το ρεκόρ μου εδώ το έκανα, αλλά φέτος δε βγήκε. Ελπίζω να βγει σε επόμενο αγώνα».

Ίδια άποψη για το Στάδιο της Καλλιθέας έχουν αρκετοί ακόμα συναθλητές και αρκετές συναθλήτριες σου. Είναι σε καλύτερη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος  απ’ότι σε άλλα στάδια και σας βοηθά αυτό;

«Έχει να κάνει με το τι βολεύει τον καθένα. Το συγκεκριμένο στάδιο είναι πάρα πολύ μαλακό. Μερικούς δεν τους βολεύει, αλλά εμένα με έχει βολέψει αυτό».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0