World Sports

12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων: «Έκλεψαν την παράσταση» οι Κινέζοι στο τριπλούν ανδρών

12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων: «Έκλεψαν την παράσταση» οι Κινέζοι στο τριπλούν ανδρών

«Μονοπώλιο» από τους Κινέζους αθλητές στο άθλημα που έκλεισε το Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων στην Καλλιθέα, το τριπλούν ανδρών, με τον Γιάμινγκ Σου και τον Γιαγκίνγκ Φενγκ να κατακτούν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα. 

Η «αυλαία» στο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων έπεσε με το τριπλούν ανδρών, με τους Κινέζους να «κλέβουν» τις εντυπώσεις. Σε ένα αγώνισμα με εξαιρετικές επιδόσεις, όπως αυτές που είδαμε και στο Άλμα εις Μήκος ανδρών, από όλους τους αθλητές, την πρώτη θέση κατέκτησε ο ασημένιος ολυμπιονίκης του Τόκιο Γιάμινγκ Σου, ο οποίος «προσγειώθηκε» στα 17,22μ

Με την επίδοση αυτή βελτίωσε και το φετινό ατομικό ρεκόρ του (16,80μ.). Μάλιστα, είχε ακόμα ένα καλό άλμα στα 17,18μ. και δείχνει πανέτοιμος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πίσω του τερμάτισε ακόμα ένας Κινέζος, ο Γιάγκινγκ Φαγκ, ο οποίος σημείωσε 16,93μ. Ακόμη μια καλή επίδοση, από έναν αθλητή που ήδη φέτος έχει φτάσει τα 17,15μ.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ανδρέας Πανταζής, με καλύτερο άλμα στα 16,49μ. Με την επίδοση αυτή ξεπέρασε και το δικό του φετινό ρεκόρ, ενώ «έπιασε» και τα 16,44μ. και 16,21μ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0