World Sports

Πόλο: Έγινε η κλήρωση των Ομίλων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών

Πόλο: Έγινε η κλήρωση των Ομίλων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών
Οι Εθνικές μας ομάδες πόλο, ανδρών και γυναικών, έμαθαν τις ομάδες με τις οποίες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη Σπλίτ της Κροατίας την περίοδο 27 Αυγούστου - 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Μ. Σαββάτου (23/4) στο Σπλιτ η κλήρωση των Ομίλων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών που θα γίνει φέτος στο Σπλίτ της Κροατίας. Η κλήρωση έγινε με την παρουσία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN) και Προέδρου της ΚΟΕ Κυριάκου Γιαννόπουλου.

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών κληρώθηκε στον Β' Όμιλο (από του τέσσερις), με αντιπάλους (κατά σειρά των αγώνων της) τις Γαλλία, Μάλτα και Κροατία.
Οι υπόλοιποι τρεις Όμιλοι είναι: Α' Όμιλος: Ιταλία, Γεωργία, Σλοβακία, Μαυροβούνιο. Γ' Όμιλος: Ρουμανία, Γερμανία, Ισπανία, Ολλανδία. Δ' Όμιλος: Σερβία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Σλοβενία.

Από την άλλη, η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών κληρώθηκε στον Α' Όμιλο (από τους δύο) με αντιπάλους τις: Γερμανία, Κροατία, Ουγγαρία, Ολλανδία και Ρουμανία.

Ο Β' Όμιλος έχει τις χώρες: Σερβία, Γαλλία, Σλοβακία, Ιταλία, Ισραήλ, Ισπανία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0