World Sports

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός με νίκη 3-1 στου Ρέντη επί του Ολυμπιακού!

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός με νίκη 3-1 στου Ρέντη επί του Ολυμπιακού!

Πρωταθλητής και με τη... βούλα ο Παναθηναϊκός, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, κάνοντας «διπλό» στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου του!

Ο Παναθηναϊκός είναι Πρωταθλητής Ελλάδος στη Volley League για τη σεζόν 2021/22, με νίκη στο «Μελίνα Μερκούρη» επί του Ολυμπιακού!

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση με νευρικότητα. Με αλλεπάλληλες ανατροπές στο σκορ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 29-27, χάρη στα καλά σερβίς των Πρωτοψάλτη και Ράπτη.

Η ανατροπή του Παναθηναϊκού έδωσε στην ομάδα ώθηση και ψυχολογία για να ανταπεξέλθει στο επόμενο σετ. Εκεί το σκορ ήταν πολύ ανταγωνιστικό, φτάνοντας στο 20-20 με τον Μιγιαϊλοβιτς να κάνει δύο απανωτά λάθη και να δίνει το προβάδισμα στο «τριφύλλι».  Έτσι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κλείσουν το δεύτερο σετ με σκορ 25-23.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση όμως και πήρε το τρίτο σετ με 25-23 και οδήγησε τον αγώνα στο τέταρτο σετ. Εκεί το «τριφύλλι» έκανε ένα άσχημο ξεκίνημα, αλλά ο Ντέν Ντρις με δυνατά σερβίς ξανά πήρε ψυχολογία και επανήλθε στο σκορ. Στο 19-15, η ομάδα του Ανδρεόπουλου πήρε το πάνω χέρι και μπήκε στην τελική ευθεία για τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το τέλος του τέταρτου σετ βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό που με 21-25, διαμόρφωσε το 3-1 στα σετ κατακτώντας το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού.    

Τα σετ: 1-3 (27-29, 23-25, 25-23, 21-25)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0