World Sports

Ολυμπιακός – Γλυφάδα 14-7: Επιβλητικές «ερυθρόλευκες» σήκωσαν τo τέταρτo κύπελλο στην ιστορία τους! (video)

Ολυμπιακός – Γλυφάδα 14-7: Επιβλητικές «ερυθρόλευκες» σήκωσαν τo τέταρτo κύπελλο στην ιστορία τους! (video)

Τέταρτο Κύπελλο για τις γυναίκες του Ολυμπιακού στο πόλο, οι οποίες επικράτησαν στον τελικό του final 4 με 14-7 της Γλυφάδας.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Γλυφάδας με 14-7 στον τελικού του Κυπέλλου του final 4 που διεξάγεται στη Λάρισα. Με αυτόν τον τρόπο οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το τέταρτο κύπελλο στην ιστορία τους και συνέχισαν ακάθεκτες τον δρόμο τους προς το τρεμπλ.

Κορυφαία σκόρερ του τελικού με τέσσερα τέρματα αναδείχθηκε η Έλενα Ξενάκη. Έφθασε έτσι τα εννέα γκολ σε τελικούς και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση των κορυφαίων… μπόμπερ των τελικών, μαζί με την Άλκηστη Αβραμίδου από εννέα τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-5, 2-1, 1-5

ΑΝΟ Γλυφάδας (Θεόδωρος Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Κλαψιανού, Γκίλλα 1, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου 2, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχας 1, Φουντωτού, Βόγκα, Κοντογιάννη 1, Καρίτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσιριτς): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη 4, Σιούτη1, Πλευρίτου Μ. 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Β. 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τριχά, Δρακωτού

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0