World Sports

Μαλακατές: «Χαμηλά το κεφάλι, στόχος να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Μαλακατές: «Χαμηλά το κεφάλι, στόχος να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τονίζοντας τη σημαντικότητα της επιστροφής της ομάδας στην κορυφή του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού:

 

«Για μένα έχουμε πετύχει το καλύτερο στις συμβάσεις. Οι συμβάσεις όλες είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, για να μπορέσει ομάδα να μεγαλουργήσει. Μακάρι αυτά που βλέπουμε τώρα να είναι η αρχή για μία πολύ λαμπρή πορεία. Να είναι πρωταγωνιστής παντού και σε όλα τα τμήματα. Όχι μόνο σε αυτά που σήμερα μεγαλουργούν, αλλά και στα υπόλοιπα. Χαμηλά το κεφάλι όμως αυτή τη στιγμή, ξεπερνάω το κομμάτι το γηπεδικό που έτσι κι αλλιώς θα κριθεί σε λίγες μέρες. 

Σήμερα κάναμε μία πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη, στην προσπάθεια που κάνουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα και πάλι. Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα όμως, προσηλωμένοι στο στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να πάρουμε το πρωτάθλημα. 

Στεναχωρηθήκαμε λίγο την Τετάρτη με το μπάσκετ γυναικών, γιατί πιστεύω πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες να μπορεί να κάνει μπορέσει την επιστροφή και να διεκδικήσει το μεγάλο θεσμό του κυπέλλου στις 8-10 Απριλίου και από κει και πέρα Να ξανά πάρουμε το πρωτάθλημα. Νομίζω πόσο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ καλό δρόμο κι αν προχωρήσει η διπλή ανάπλαση νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα να φοβηθεί πλέον». 

 

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή:

«Ο Ερασιτέχνης είναι εδώ, θέλουμε να είναι συνέχεια εδώ γιατί εύκολα κάνεις βήματα μπροστά το θέμα είναι να καθιερωθεί σε υψηλό επίπεδο. Αυτό προσπαθούμε, θέλουμε να το πετύχουμε και πιστεύω πως θα το πετύχουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0