World Sports

Τσαϊρέλης: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα κρίνει πολλά για τις θέσεις 3-5»

Τσαϊρέλης: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα κρίνει πολλά για τις θέσεις 3-5»
Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, ο Άρης υποδέχεται τον συμπολίτη ΠΑΟΚ (19/03, 19.00) στο κλειστό της Μίκρας, με τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» να τονίζει ότι το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά ενόψει της τελικής βαθμολογίας.

Ο Άρης βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 54 βαθμούς, μόλις 3 λιγότερους από τον τρίτο ΠΑΟΚ και δύο περισσότερους από τη Θέτιδα και την ΑΕΚ που ακολουθούν. Οι «κίτρινες» περιμένουν τον κόσμο την στήριξη των οπαδών τους, σε ένα παιχνίδι, που όπως δήλωσε και ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Τσαϊρέλης είναι κομβικής σημασίας ενόψει των πλέι οφ.

«Αυτό που φαινόταν από την αρχή, ότι δηλαδή θα φτάναμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να κριθεί η κατάταξη των ομάδων στην πρώτη εξάδα, έγινε πραγματικότητα και το αυριανό παιχνίδι είναι ένα ματς που θα κρίνει πολλά για τις θέσεις 3-5. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το ματς και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο μας», όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0