World Sports

Σάκκαρη: «Δεν σκέφτομαι τι θα συμβεί στη συνέχεια, θα μου προσθέσει πίεση»

Σάκκαρη: «Δεν σκέφτομαι τι θα συμβεί στη συνέχεια, θα μου προσθέσει πίεση»

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στους «8» του Indian Wells. Μετά τον αγώνα μίλησε για την επιτυχία της.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση με 2-0, μέσα με μία ώρα και πέντε λεπτά, απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα και πήρε πρόκριση για τα προημιτελικά του Indian Wells. Η Ελληνίδα τενίστρια μετά τον αγώνα της έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

«Έπαιξα πολύ καλά σήμερα, δεν είναι ποτέ εύκολο απέναντι στην Πέτρα Κβίτοβα. Είναι φίλη μου, έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνη, έχω μεγάλο σεβασμό για όσα έχει πετύχει. Πολλοί θα ζήλευαν την καριέρα της. Δεν ήταν πολύ καλή μέρα για εκείνη, αλλά εύχομαι γρήγορα να είναι ξανά στο επίπεδο που επιθυμεί.

Δεν σκέφτομαι τι θα συμβεί στη συνέχεια, γιατί αυτό μπορεί να μου βάλει πίεση. Πέρσι ήταν μια σπουδαία σεζόν, μπήκα στο τοπ-10, είμαι περήφανη για αυτό. Προσπαθώ κάθε μέρα να παίζω το παιχνίδι μου και να μείνω συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνω. Θέλω να είμαι προσηλωμένη κι ευτυχώς πηγαίνει καλά.

Λατρεύω κάθε στιγμή που βρίσκομαι εδώ, είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά που έχω παίξει ποτέ. Δεν ξέρω κανέναν που να μην το έχει αγαπήσει στο πέρασμα των ετών. Είναι ένα υπέροχο μέρος, μια πολύ διαφορετική και όμορφη ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να ξαναδώ τον κόσμο στον επόμενο αγώνα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0