World Sports

Χάντμπολ European League: Ήττα και αποκλεισμός για την ΑΕΚ από την Πέλιστερ

Χάντμπολ European League: Ήττα και αποκλεισμός για την ΑΕΚ από την Πέλιστερ

Εκτός της φάσης των «16» στο European League έμεινε σήμερα (8/3) η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η Ένωση ηττήθηκε από την Πέλιστερ με 30-19 (ημίχρονο 10-8), σε αναμέτρηση για την 10η και τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου, και κατέλαβε την πέμπτη θέση στην κατάταξη, την ώρα που οι πρώτες τέσσερις ομάδες του γκρουπ παίρνουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια «πλήρωσε» ένα «νεκρό» διάστημα περίπου δέκα λεπτών στο β΄ μέρος, κατά το οποίο δέχθηκε πέντε «αναπάντητα» γκολ και έχασε την επαφή με το σκορ. Πρώτος σκόρερ του «Δικεφάλου» ήταν ο Λέμος με οκτώ τέρματα, ενώ κάτω από τα δοκάρια ο Μπουκοβίνας είχε 33% σε ποσοστό επεμβάσεων (13/39 αποκρούσεις). Την ίδια ώρα, στο «στρατόπεδο» της Πέλιστερ ο Ζέκελι είχε «κατεβάσει ρολά» με 14/32 επεμβάσεις (ποσοστό 44%), ενώ στην επίθεση η τριπλέτα Μαντάλινιτς, Μπόζιτς-Πάβλετιτς και Ταμποάντα σημείωσαν μαζί 19 γκολ, με αποτέλεσμα η Πέλιστερ να προκριθεί στους «16».

Παπαδιονυσίου και Τζηράς έβαλαν την ΑΕΚ σε θέση... οδηγού με 2-1, ενώ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 13΄, όταν ο Πλάθα ισοφάρισε σε 4-4. Ακολούθησαν τρία σερί γκολ της Πέλιστερ από τους Μπόζιτς-Πάβλετιτς, Γκράτζαν και Ταμποάντα που προηγήθηκε με 7-4 στο 21΄, αλλά Μυλωνάς και Παπαδιονυσίου έφεραν την Ένωση στο -1 (7-6) στο 25΄. Ο Ράντοβιτς έδωσε στο 26΄ προβάδισμα δύο τερμάτων στους «πράσινους» (8-6), το οποίο διατήρησαν έως το ημίχρονο (10-8).

Διαιτητές: Νίκολιτς-Στοΐκοβιτς (Σερβία)

Δίλεπτα: 5-5. Πέναλτι: 1/1-2/6

Οι συνθέσεις:

ΠΕΛΙΣΤΕΡ (Ζέλικο Μπάμπιτς): Μάρας 1, Οϊλέσκι, Μαρκόσκι 1, Μαντζόφσκι 1, Κουκουλόφσκι, Μαντάλινιτς 7, Ζέκελι, Ράντοβιτς 2, Τανκόσκι, Κοστέσκι 1, Κουκόσκι, Μπόζιτς-Πάβλετιτς 6, Γκράτζαν 4, Ομπράντοβιτς 1, Ταμποάντα 6, Κίζιτς

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής 1, Μπριάτκα, Στεφάνοβιτς, Τζηράς 2, Σέβελεφ 1, Νικολαΐδης, Λέμος 8, Άντζελιτς, Μυλωνάς 1, Ηλιόπουλος, Μπουκοβίνας, Πλάθα 1, Μόγια, Παπαδιονυσίου 2, Ουγκάλντε 3, Καλόμοιρος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0