World Sports

Κάλβιν Ρίντλεϊ: Έγινε ο πέμπτος παίκτης που αποβάλλεται για στοιχηματισμό από το NFL

Κάλβιν Ρίντλεϊ: Έγινε ο πέμπτος παίκτης που αποβάλλεται για στοιχηματισμό από το NFL
Σπουδαίο πλήγμα για την ομάδα των Ατλάντα Φάλκονς, οι οποίοι θα αγωνίζονται την ερχόμενη σεζόν του NFL δίχως τις υπηρεσίες του Κάλβιν Ρίντλεϊ. O 28χρονος receiver από την Φλόριντα εντοπίστηκε να στοιχηματίζει σε αναμετρήσεις της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να στερηθεί προσωρινά το δικαίωμα συμμετοχής.

Για έναν χρόνο τουλάχιστον θα απουσιάσει από τις επίσημες υποχρεώσεις ο Κάλβιν Ρίντλεϊ από την ομάδα του, καθώς εκτέθηκε για ποντάρισμα σε αναμετρήσεις του 2021. Ο απόφοιτος του κολλεγίου της Αλαμπάμα, θα γίνει μόλις ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος που αποβάλλεται για αυτόν τον λόγο.

Η διοργανώτρια αρχή αντέδρασε άμεσα εκδίδοντας λεπτομερή ανακοίνωση αναφορικά με την απόφαση για το μέλλον του αθλητή:

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο θεμελιώδες για την επιτυχία του NFL -- και για τη φήμη όλων όσων σχετίζονται με το πρωτάθλημα μας -- από το να υποστηρίζουμε την ακεραιότητα του παιχνιδιού. Αυτή είναι ευθύνη κάθε παίκτη, προπονητή, ιδιοκτήτη, αξιωματούχου παιχνιδιού και οποιουδήποτε άλλου απασχολείται στο πρωτάθλημα. Οι ενέργειές σας έθεσαν σε κίνδυνο την ακεραιότητα του παιχνιδιού, απείλησαν να βλάψουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δυνητικά υπονόμευσαν τη φήμη των συμπαικτών σας σε όλο το NFLΓια δεκαετίες, ο τζόγος σε αγώνες NFL θεωρείται από τις πιο σημαντικές παραβιάσεις της πολιτικής του πρωταθλήματος που δικαιολογεί την πιο ουσιαστική κύρωση. Στην περίπτωσή σας, σας αναγνωρίζω και σας επαινώ για την έγκαιρη αναφορά σας για συνέντευξη και για την παραδοχή των πράξεων σας».

Από την πλευρά του ο Ρίντλεϊ δεν φάνηκε να επηρεάστηκε έντονα από τις κυρώσεις που δέχθηκε, δίνοντας τις δικές του "χαλαρές" απαντήσεις στο twitter. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν ποντάρει μεγάλα ποσά, ότι θα σταματήσει να παρακολουθεί το άθλημα, υποσχόμενος παράλληλα ότι θα επιστρέψει πιο υγιής. 

 


Το ιδιαίτερο κλαμπ τζογαδόρων του NFL:

1. Άλεξ Κάρας 1963

2. Πολ Χόρνανγκ (1963)

3. Αρτ Σχλίχτερ (1983)

4. Τζος Σο (2019)

5. Κάλβιν Ρίντλεϊ (2022)

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0