World Sports

Μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη και πρώτη φετινή νίκη επί του ΠΑΟΚ! (video)

Μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη και πρώτη φετινή νίκη επί του ΠΑΟΚ! (video)

Μία πολύ σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη πανηγύρισε με 3-1 ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πήρε εύκολα τα δύο πρώτα σετ, είδε τους γηπεδούχους να αντιδρούν, αλλά με «όπλο» το σερβίς του, πανηγύρισε την πρώτη φετινή του νίκη επί του «Δικεφάλου»!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φροντίζει να φύγει από την Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ και πανηγύρισε μία καθαρή νίκη, την πρώτη του για φέτος, απέναντι στον Δικέφαλο.

Αναλυτικότερα, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την αρχή, με το μπλοκ του να δεσπόζει και να παίρνει γρήγορα προβάδισμα με +6 (1-7). H ψαλίδα… άνοιξε μέχρι και +8 (8-16). Ο Κουκλίνσκι ξύπνησε, οι φιλοξενούμενοι έκαναν κάποια λάθη και τα μπλοκ πάνω στον Βαν Ντεν Ντρις ισορρόπησαν τα πράγματα (19-21). Η ομάδα του Ανδρεόπουλου ανέβασε στροφές με τον Πρωτοψάλτη (20-24), ο ΠΑΟΚ πλησίασε εκμεταλλευόμενος το πείσμα του (23-24), αλλά μια παράβαση φιλέ τελείωσε το σετ για το 0-1 (23-25).

Το 3-3 μετατράπηκε γρήγορα σε 3-6 με τον Πρωτοψάλτη, την στιγμή που οι Θεσσαλονικείς αντέδρασαν και γύρισαν το ματς από 5-8 σε 9-8 με τον Κουκλίνσκι. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε (9-9) αλλά ο Παναθηναϊκός και πάλι με τον Πρωτοψάλτη ανάγκασε τον Καλμαζίδη να καλέσει time out (10-14). Η ομάδα του Ανδρεόπουλου ήταν ασταμάτητη και έφτασε στο +8 (12-20). Ο Βαν Ντεν Ντρις άρχισε να… φορτώνει, ο Καλμαζίδης δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι και το 0-2 (16-25) ήρθε αρκετά εύκολα.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βγάλει αντίδραση, αλλά επί της ουσίας ήταν μάταιο. Πήρε το τρίτο σετ, βασιζόμενος στην ενέργεια που πήρε από τον κόσμο του αλλά ο Παναθηναϊκός άντεξε στο τελευταίο σετ και με τον τελευταίο πόντο του Πρωτοψάλτη, πήρε τη νίκη!

ΣΕΤ: 1-3 (23-25, 16-25, 25-21, 24-26)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0