World Sports

Χάντμπολ: Αναβολή στο Ελλάδα – Λευκορωσία

Χάντμπολ: Αναβολή στο Ελλάδα – Λευκορωσία

Αναβλήθηκαν αμφότερες οι αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας γυναικών κόντρα σε εκείνη της Λευκορωσίας.

Την αναβολή των αναμετρήσεων της Εθνικής ομάδας γυναικών κόντρα στην αντίστοιχη της Λευκορωσίας για τα προκριματικά του EURO 2022 (2/3 και 6/3) ανακοίνωσε η ΟΧΕ. Αιτία αυτού φυσικά στέκεται η κατάσταση στην Ουκρανία, με την Ομοσπονδία να ενημερώνει πως αν χρειαστεί θα παρθούν και περεταίρω αποφάσεις.

Η σχετική ενημέρωση:

«Για τους αγώνες Ελλάδας- Λευκορωσίας

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ εξέδωσε την ακόλουθη απόφαση, καθώς η παρούσα κατάσταση και οι εξελίξεις δεν καθιστούν δυνατή τη διεξαγωγή των παρακάτω αγώνων:

-Ο αγώνας του EHF Champions League Ανδρών μεταξύ HC Meshkov Brest (BLR) και HC Vardar 1961 (MKD) για τις 2 Μαρτίου 2022 στη Μπρεστ.

-Οι αγώνες για τα προκριματικά του EHF EURO 2022 γυναικών μεταξύ Ελλάδας και Λευκορωσίας, ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για τις 2 Μαρτίου στη Χαλκίδα και για τις 6 Μαρτίου στο Μινσκ.

Και οι τρεις αγώνες δεν θα διεξαχθούν όπως είχαν προγραμματιστεί.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ θα ασχοληθεί περαιτέρω με τον χειρισμό αυτών των αγώνων και τις συνέπειες σε ξεχωριστή διαδικασία.

Η ΕΗF συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της κατάστασης για να αξιολογήσει την πιθανή ανάγκη για περαιτέρω αποφάσεις».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0