World Sports

Πανελλήνιο κλειστού: Νίκη και σπουδαία επίδοση για την Σπανουδάκη

Πανελλήνιο κλειστού: Νίκη και σπουδαία επίδοση για την Σπανουδάκη

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) ήταν ένα από τα πρόσωπα του απογεύματος στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ.

Η έμπειρη αθλήτρια αναδείχθηκε νικήτρια στο αγώνισμα με 7.23 και ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ. Παράλληλα έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο πόδι που την κράτησε πίσω στην προπόνηση.

Η αθλήτρια θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο μίτινγκ του Βελιγραδίου, που θα είναι και ο τελευταίος πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ) τερμάτισε σε 7.41 και βελτίωσε εκ νέου το ατομικό της ρεκόρ δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στη σεζόν. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία Γάτου (ΠΑΟΚ) με 7.47.

«Πανηγύρισα έντονα την σημερινή μου εμφάνιση γιατί δεν περίμενα λόγω του ποδιού να τρέξω τόσο γρήγορα. Τον τελευταίο καιρό έχω στο μυαλό μου συνεχώς το πόδι μου και αυτό με αποσυντονίζει. Παρόλα αυτά είμαι σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήμουν πέρυσι. Την Τρίτη θα αναχωρήσω για το Βελιγράδι όπου και θα μείνει μέχρι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Νομίζω πως αυτή η προετοιμασία θα μου επιτρέψει να ετοιμαστώ κατάλληλα για το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα», είπε η Σπανουδάκη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0