World Sports

Αναχώρηση της Εθνικής Ομάδας Μουάιτάι από το Ελ. Βενιζέλος

Αναχώρηση της Εθνικής Ομάδας Μουάιτάι από το Ελ. Βενιζέλος
Αναχώρησε σήμερα στις 10:00 το πρωί από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, η Εθνική μας Ομάδα, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2022, στην Κωνσταντινούπολη.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για διακρίσεις των αθλητών. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την -μέχρι σήμερα- πολυπληθέστερη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καθώς αποτελείται από 38 μέλη, γεγονός που αναδεικνύει τη μεγάλη ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά, στην αποστολή συμμετέχουν 21 αθλήτριες και αθλητές, 1 ομοσπονδιακός προπονητής, 6 προπονητές, 2 διαιτητές, 5 συνοδοί, ο αρχηγός της αποστολής, ο Γενικός Γραμματέας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και μία Ελληνική Σημαία.  Κατά την αποχώρηση από το αεροδρόμιο, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Ηλίας Λάμπρου, δήλωσε αισιόδοξος για τις επιδόσεις των αθλητών κι ελπίζει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας.

Μετά από απόφαση του Δ.Σ.,η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) σε συνεργασία με τους χορηγούς της, ανέλαβε την κάλυψη του κόστους των εισιτηρίων, για ολους τους αθλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ως επιβράβευση για τη συμμετοχή τους. Οι αναμετρήσεις μεταξύ των χωρών αναμένεται να ξεκινήσουν στις 14 Φεβρουαρίου από νωρίς το πρωί και θα διαρκέσουν έως τις 20 Φεβρουαρίου. Καθόλη τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει ανταπόκριση από τα Social Media της Π.Ο.Μ. με αναμετάδοση και αναλυτική ενημέρωση.

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη συμβολή στην έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων για την Εθνική αποστολή, τον κ. Άρη Κατραμάνο και το Asset Travel, καθώς και την εταιρεία Athlon, η οποία επιμελήθηκε και παρήγαγε τις εμφανίσεις της Εθνικής μας Ομάδας.

Ευχαριστούμε, την εταιρεία BML Security, την εταιρεία Digital iQ και την εταιρεία PanCar για τη συνεισφορά τους στην υποστήριξη της Εθνικής μας αποστολής.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά, για την υποστήριξη των αθλητών μας, τους παρακάτω χορηγούς:

Για το Δήμο Ασημακόπουλο, το Technasma Constructions.

Για τον Κυριάκο Μπακιρτζή, το OMNIΛ Night Club και το Ghetto Fitness Club στην Κομοτηνή.

Για την Μαρία Φαραντάκη, το Blue Adventures Diving Center, το Askari Fighter, το FitPower Chania και την εταιρεία Anek Lines.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα και Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας!!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0