World Sports

Σπύρος Γιαννιώτης: «Καλό τεστ και κριτήριο οι αγώνες του Open Water Swimming»

Σπύρος Γιαννιώτης: «Καλό τεστ και κριτήριο οι αγώνες του Open Water Swimming»

Από το Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ξεκινάει το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου το αγωνιστικό πρόγραμμα για την Κολύμβηση Μεγάλων Αποστάσεων (Open Water Swimming), με τη διεξαγωγή της 1ης επίσημης χρονομέτρησης Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (5.000 μέτρα σε Κολυμβητήριο). Την επομένη μέρα, Κυριακή 6 Φεβρουαρίου αντίστοιχος αγώνας θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης και στη Λάρισα.

Όπως αναφέρει ο Σπύρος Γιαννιώτης από τη θέση πλέον του τεχνικού συμβούλου Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OWS): «Πρόκειται για ένα καλό τεστ για τους αθλητές προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή τους με τις μεγάλες αποστάσεις και παράλληλα αποτελεί και κριτήριο για τη συμμετοχή στις μεγάλες διοργανώσεις που έχουμε μέσα στο 2022».

 Μεταξύ αυτών, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών στην Όστια (17-21 Αυγούστου), το αντίστοιχο Πρωτάθλημα των Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών Κ18/19, Εφήβων – Νεανίδων Κ16/17 και Παίδων – Κορασίδων Κ14/15 (ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής του), καθώς και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Εφήβων στις Σεϋχέλλες (1-3/9/2022).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0