World Sports

Βλάχος: «Είναι ασυνήθιστο να παίζουμε χωρίς φουνταριστούς» (video)

Βλάχος: «Είναι ασυνήθιστο να παίζουμε χωρίς φουνταριστούς» (video)
Οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Γιάντραν Σπλιτ.

Στο περίεργο γεγονός να αγωνίζεται μια ομάδα χωρίς τους δύο φουνταριστούς του στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιαντράν στον Πειραιά.


Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Όσα χρόνια είμαι στον Ολυμπιακό και όσα χρόνια είμαι προπονητής, κληθήκαμε πρώτη φορά να παίξουμε ένα ευρωπαϊκό ματς με μια καλή ομάδα χωρίς φουνταριστούς. Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται, είχαμε μόνο μια μέρα, χθες, για να σχεδιάσουμε στο χαρτί μερικές φάσεις για αυτές τις συνθήκες, γιατί και στην προπόνηση δεν είμαστε αρκετά άτομα για να μπορέσουμε να κάνουμε τακτική.

Οπότε, οι παίκτες μου είναι πολύ ποιοτικοί, το ξέρω, είμαι χαρούμενος για αυτό. Ανταποκρίθηκαν στο 100%, σήμερα βγάλαμε μερικές φάσεις καινούργιες, που απλά σχεδιάσαμε χθες στο χαρτί και αυτό είναι για μένα ευτυχία, οπότε περάσαμε και αυτόν το ‘σκόπελο’, γιατί ήταν ένα ερωτηματικό στο κεφάλι μας από χθες πως θα εξελιχθεί. Ένα ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε. Τέλος καλό, όλα καλά.

Φάνηκε η κούραση των παιδιών στο τέλος, αλλά νομίζω ελέγξαμε το αποτέλεσμα. Τώρα, έχουμε την Μπρέσια, ένα δύσκολο ματς, μια δύσκολη έδρα, μια δύσκολη ομάδα, τελευταίο ματς του χρόνου. Δεν ξέρω πόσοι θα είμαστε εκεί και ποιοι, αλλά θέλουμε να αντέξουμε σε άλλο ένα παιχνίδι. Θα πάμε σε μία βδομάδα μόνο για τη νίκη, δεν θέλουμε άλλο αποτέλεσμα, είμαστε ήδη ψηλά στον όμιλο, θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0