World Sports

Ρόχας: «Παλέψτε για τα όνειρά σας, μη βάζετε όρια για τίποτα»

Ρόχας: «Παλέψτε για τα όνειρά σας, μη βάζετε όρια για τίποτα»

Για την εκπληκτική της εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μίλησε η «χρυσή» Γιουλιμάρ Ρόχας.

Η αθλήτρια του τριπλούν από τη Βενεζουέλα, Γιουλιμάρ Ρόχας, δήλωσε ότι ελπίζει να επαναλάβει την εκπληκτική φόρμα της το 2022 και να διατηρήσει τα στάνταρ που την οδήγησαν να σπάσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ και να κατακτήσει ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2021.

Η 26χρονη Ρόχας είναι η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο αγώνισμα, τόσο στον ανοικτό όσο και στον κλειστό στίβο, και κατέκτησε τον Αύγουστο το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με άλμα ρεκόρ στα 15,67 μέτρα.

Η χαρισματική άλτρια, μιλώντας στο Reuters, είπε ότι θα υπερασπιστεί τους τίτλους της σε ανοικτό και κλειστό στίβο το 2021, καθώς και ότι θα μετάσχει σε αγώνες στη Νότια και την Κεντρική Αμερική. Ελπίζει επίσης να υπερασπιστεί το τρόπαιο του Diamond League, το οποίο κατέκτησε στη Ζυρίχη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Θα πρέπει να είμαι σε βέλτιστες συνθήκες για να υπερασπιστώ τον τίτλο μου» είπε η Ρόχας, η οποία είναι διάσημη για τα πολύχρωμα βαμμένα μαλλιά της και είναι μια τεράστια σταρ στην πατρίδα της, όπου είναι γνωστή ως «La Reina».

«Ζητώ από όλους εκείνους τους ανθρώπους που με βλέπουν, που με ακολουθούν, που βλέπουν τον εαυτό τους να αντικατοπτρίζεται σε εμένα και που ταυτίζονται με αυτά που λέω, να παλέψουν για τα όνειρά τους, να μην τα παρατήσουν ποτέ και να μην βάλουν όρια για τίποτα, γιατί τα όρια υπάρχουν μόνο στο μυαλό» είπε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0