World Sports

Champions League: Μεγάλο «διπλό» μέσα στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό, 12-9 τη Νόβι Μπέογκραντ!

Champions League: Μεγάλο «διπλό» μέσα στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό, 12-9 τη Νόβι Μπέογκραντ!

Πραγματοποιώντας μια αποφασιστική εμφάνιση μέσα σε δύσκολη έδρα, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε σπουδαία νίκη στη Σερβία απέναντι στη Νόβι Μπέογκραντ (12-9) και έκανε το 2/2 στους ομίλους του Champions League!

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το ματς, αφού με τα γκολ των Φουντούλη, Χρυσοσπάθη, Φιλίποβιτς και Γενηδουνιά, προηγήθηκε με 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο. Αν κα έφτασε στο +4 (2-6) με τους Χρυσοσπάθη και Φουντούλη, οι Σέρβοι μείωσαν σε 5-6 με το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των «ερυθρολεύκων», αφού Γενηδουνιάς έδωσε ρέστα με τα τρία γκολ του και έστειλε τη διαφορά στο +5 (5-10)! Αν και οι Σέρβοι στο τέταρτο οκτάλεπτο μείωσαν στο γκολ (9-10), ο Φιλίποβιτς με τρομερό τέρμα τους… τελείωσε τα όνειρα.

Τα οκτάλεπτα: 2-4,3-2,0-4, 2-4.

ΝΟΒΙ ΜΠΕΟΓΚΡΑΝΤ (Βουγιασίνοβιτς): Πιέτλοβιτς, Ράντοβιτς, Μάντσιτς 1, Σουσιασβίλι 3, Βούσινιτς, Πιέτλοβιτς Ν. 2,Γκογκόβ, Γιάκσιτς 1, Πέρκοβιτς, Βλαχόπουλος 1, Ντράσοβιτς, Ράσοβιτς 1, Κοϊμπρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Γούβης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης 3, Κολόμβος, Ζερδεβάς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0