World Sports

Παρέδωσε το πριμ ο Μαρινάκης στην εθνική ομάδα πόλο: «Θα είμαστε δίπλα σας για την Ελλάδα» (video)

Παρέδωσε το πριμ ο Μαρινάκης στην εθνική ομάδα πόλο: «Θα είμαστε δίπλα σας για την Ελλάδα» (video)

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, επιβράβευσε την εθνική ομάδα πόλο.

Το βράδυ της Κυριακής (7/11), ο Μαρινάκης παρέδωσε χρηματική επιταγή στην εθνική ομάδα πόλο ανδρών για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Απευθυνόμενος στους παίκτες και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Θοδωρή Βλάχο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε:

«Συγχαρητήρια, γιατί πετύχατε μία τεράστια επιτυχία για τη χώρα μας. Αυτό που είπατε και σκεφτήκατε, ήταν ότι η χώρα μας, εκείνη την περίοδο δοκιμαζόταν με τις πυρκαγιές και τα μισά χρήματα έχουν πάει ήδη στους ανθρώπους οι οποίοι δοκιμάστηκαν σε αυτές τις πυρκαγιές. Να συνεχίσετε έτσι. Και πρώτα από όλα για την εθνική ομάδα και για την ομάδα μας, που πιστεύω ότι έχουμε και εμείς προσφέρει στη χώρα μας πολλά, με όλους εσάς και με τον προπονητή.

Για εμένα το πόλο συναισθηματικά είναι ένα άθλημα με το οποίο νιώθω κοντά. Και ο πατέρας μου όταν ξεκίνησε στον Ολυμπιακό, ήταν έφορος στην ομάδα, πριν πολλά χρόνια τη δεκαετία του ’70. Θυμάμαι από μικρός που και κολύμπαγα, αλλά πήγαινα και στην πισίνα και παρακολουθούσα αγώνες και για αυτό είμαι και συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα του πόλο. Για άλλη μία φορά θέλω να σας συγχαρώ. Συνεχίστε έτσι και εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Δεν έχει σημασία αν παίζετε σε κάποια άλλη ομάδα, εγώ το βλέπω να κάνουμε για τη χώρα μας κάτι καλό.

Ο Ολυμπιακός, οπωσδήποτε, είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν το κρύβουμε αυτό. Θέλουμε το καλύτερο, θέλουμε να προχωρήσουμε πάλι στην Ευρώπη και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται, για να είναι και ο κόσμος μας ευχαριστημένος και εμείς οι ίδιοι να βλέπουμε ότι και οι θυσίες που γίνονται και τα χρήματα που πληρώνουμε πιάνουν τόπο. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά, να είστε δυνατοί».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0