World Sports

Ολυμπιακός - Ζοκ 0-3: Λύγισαν και αποκλείστηκαν οι «ερυθρόλευκες»

Ολυμπιακός - Ζοκ 0-3: Λύγισαν και αποκλείστηκαν οι «ερυθρόλευκες»
Το άγχος λύγισε τον Ολυμπιακό με τις «ερυθρόλευκες» να χάνουν με 3-0 από την Ζοκ στο Ρέντη και να μένουν εκτός ομίλων του Champions League. 
Οι «ερυθρόλευκες» γνώρισαν δεύτερη ήττα στον τρίτο προκριματικό γύρο, μετά το 3-2 σετ στη Σερβία και θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στους «16» του CEV Cup κόντρα στην Πόρτο, με πρώτο ματς στις 16 Νοεμβρίου.

Ο Ολυμπιακός έχοντας χάσει στη Σερβία από την Ζοκ με 3-2 και έχοντας δείξει ένα εξαιρετικό πρόσωπο, έδειχνε πως μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League. Δυστυχώς για τις «ερυθρόλευκες» τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά στο Ρέντη, με τις Σέρβες παίζοντας όμορφο βόλεϊ και εκμεταλλευόμενες το άγχος των γηπεδούχων να παίρνουν την πρόκριση επικρατώντας με 3-0 (19-25, 23-25, 31-33).

Μια πρόκριση που όπως αναφέραμε χάθηκε για δύο λόγους για τον Ολυμπιακό. Αρχικά και γιατί έπαιξε καλά ο αντίπαλος, αλλά και γιατί τα κορίτσια του Κουτίνιο λύγισαν από το άγχος. Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν μια ανάσα από το να μπορέσουν για πρώτη φορά να βρεθούν στους ομίλους, αλλά αυτό τις γέμισε άγχος κάτι που ξεκάθαρα φάνηκε στο τέλος των δύο τελευταίων σετ.

Μετά τον σημερινό αποκλεισμό του, ο Ολυμπιακός δεν σταματάει τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, καθώς συνεχίζει στο CEV Cup και την φάση των «32». Εκεί θα αντιμετωπίσει την Πόρτο από την Πορτογαλία. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 16/11 στην Πορτογαλία και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Ρέντη μια βδομάδα μετά.


Τα σετ: 0-3 (19-25, 23-25,31-33).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0