World Sports

Με απόλυτη επιτυχία και γόνιμες συναντήσεις η επίσκεψη του Προέδρου της ΚΟΕ Κυριάκου Γιαννόπουλου, σε Θράκη και Ανατ. Μακεδονία

Με απόλυτη επιτυχία και γόνιμες συναντήσεις η επίσκεψη του Προέδρου της ΚΟΕ Κυριάκου Γιαννόπουλου, σε Θράκη και Ανατ. Μακεδονία
Πολυεπίπεδη, απόλυτα αποτελεσματική και χρήσιμη ήταν η διήμερη περιοδεία του Προέδρου της ΚΟΕ Κυριάκου Γιαννόπουλου σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου και συναντήθηκε με εκπροσώπους και προπονητές των σωματείων της αντίστοιχης περιφέρειας, αλλά και τοπικούς θεσμικούς φορείς και παράγοντες.

Η αρχή, έγινε από την ακριτική Ορεστιάδα, όπου συνοδευόμενος από τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ Λεωνίδα Αθανασιάδη, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΚΚΠΑΑ του Δήμου Ορεστιάδας Γιάννη Παπαϊωάννου και εκπροσώπους των σωματείων της πόλης.

Ακολούθησε η επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη, όπου στο Εθνικό κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» έγινε συνάντηση με τους εκπροσώπους και των προπονητές των σωματείων της πόλης, καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο Θόδωρο Βουρδολή.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, επισκέφτηκε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή και συναντήθηκε με τον Πρύτανη Αλέξανδρο Πολυχρονίδη και την Αντιπρύτανη Μαρία Μιχαλοπούλου, παρόντων επίσης του Α’ Αντιπροέδρου Λεωνίδα Αθανασιάδη και του μέλους του ΔΣ και συνυπεύθυνου (σ.σ. με τον Νίκο Ξυλούρη) για την Κολύμβηση, Γιάννη Νάτσιου..

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία της ΚΟΕ, μετέβη στην Ξάνθη και επισκέφτηκε με τον Δήμαρχο της πόλης Μανώλη Τσεπέλη, το υπό ανακατασκευή Κολυμβητήριο της  και στη συνέχεια τη Δράμα όπου και υπήρξε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Χριστόδουλο Μαμσάκο.

Το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας ολοκληρώθηκε το απόγευμα στην Καβάλα, όπου ο Πρόεδρος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη και παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι της πόλης CENTER TV.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Εξελίξεις» του συναδέλφου Σάκη Σταυρίδη στην ΔΕΛΤΑ TV, όπου και μίλησε για το πρόγραμμα και τις δράσεις της Διοίκησης, αλλά και το όραμα που υπάρχει εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0