World Sports

ΣΕΓΑΣ: Ο Κώστας Κεντέρης πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Αγωνιστικού Σχεδιασμού

ΣΕΓΑΣ: Ο Κώστας Κεντέρης πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Αγωνιστικού Σχεδιασμού
Το Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ επικύρωσε την πρόταση του Εθνικού Συμβούλιο Αγωνιστικού Σχεδιασμού για τη δημιουργία εξιδεικευμένων ομάδων Εργασίας. 

Πρόεδρος του ΕΣΑΣ θα είναι ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης, ενώ συντονιστής των τεσσάρων ομάδων θα είναι ο σύμβουλος της διοίκησης, Λάμπρος Παπακώστας.

Η ΕΣΑΣ χωρίζεται σε τέσσερις Επιτροπές, στην Επιτροπή Αναπτυξιακού Αθλητισμού, στην Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού, στην Επιτροπή Αγώνων και στην Επιτροπή Εξεύρεσης πόρων και στρατηγικού Σχεδιασμού με στόχο τον άμεσο σχεδιασμό και την υλοποίηση των θεμάτων του αντικειμένου, που θα αναλάβουν.

Η ομάδα εργασίας του Αναπτυξιακού Αθλητισμού, πρόεδρος της οποίας θα είναι ο Γιάννης Μυστακίδης, θα ασχοληθεί με τη διεξαγωγή Αγώνων έως Κ20, τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, τις αναπτυξιακές δράσης, το Kids Athletics κ.α. Η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού θα έχει πρόεδρο τον Γιώργο Γιατρουδάκη και ως κύρια ευθύνη τα θέματα Εθνικών Ομάδων, τα κέντρα προετοιμασίας, ιατρικά και αγωνιστικά ζητήματα.

Η Επιτροπή Αγώνων, με πρόεδρο τον Γιάννη Λιούμπα, θα ασχοληθεί με τη Διεξαγωγή Αγώνων, την ανάθεση διοργανώσεων, την υλικοτεχνική υποδομή, αλλά και τον έλεγχο εγκυρότητας των αγώνων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0