World Sports

Ολίβια Ντιούν: Το κορίτσι θαύμα της γυμναστικής & οσονούπω και της showbiz!

Ολίβια Ντιούν: Το κορίτσι θαύμα της γυμναστικής & οσονούπω και της showbiz!

Η Ολίβια Ντιούν, γίνεται η πρώτη αθλήτρια της γυμναστικής που υπογράφει συμβόλαιο με μεγάλη εταιρία ταλέντων και «υπόσχεται» ένα μέλλον ανάλογο των 5,5 εκατομμύριων ακολούθων της… 

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Νιου Τζέρσεϊ, η Ολίβια Ντιούν, που διανύει το 18ος έτος της ζωής της, έχει κατορθώσει να γίνει από τα βασικά θέματα συζήτησης στο χώρο του αθλητισμού.  

Ο λόγος είναι η πρόσφατη συνεργασία της με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες για ταλέντα παγκοσμίως και αποτελεί τη μοναδική αθλήτρια της γυμναστικής που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Η Endeavor καθιστά θυγατρική των αντίστοιχων «μεγαθήριων» της WME (για πάσης φύσεως ταλέντα) και της IMG -με άμεση σχέση με την Euroleague λόγω συμβολαίων με τις ομάδες διάρκειας 10 χρόνων.  

Ωστόσο, μέχρι να φτάσει στην υπογραφή του συμβολαίου αυτού, η ίδια είχε διαμορφώσει ένα ιδανικό background για τον εαυτό της. Εντάχθηκε στον κόσμο της γυμναστικής, όταν ακόμη ήταν 3 χρονών και από πολύ νωρίς θέλησε να ξεχωρίσει.  

Στα μικρότερα τμήματα, όντας έφηβη και νεανίδα, είχε συμμετοχή στα Εθνικά Πρωταθλήματα με πολύ καλές παρουσίες, ανεβάζοντας τα επίπεδά της με ραγδαίο ρυθμό.

Μέχρι που το 2017 κλήθηκε να εκπροσωπήσει με τις συναθλήτριές της την αμερικανική ομάδα γυμναστικής, κατακτώντας τελικά την πρώτη θέση του City of Jesolo Trophy.  

Τον Νοέμβριο του 2020, η Ντιούν κέρδισε την υποτροφία της στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα και από τότε άρχισε υπάρχει όλο και περισσότερο στο προσκήνιο. 

Ο δρόμος του NCAA είχε ανοίξει πλέον για την νεαρή Ολίβια, που έκανε τα πρώτα της βήματα και στον κόσμο των media. Με αφετηρία ένα πιο αγωνιστικό προφίλ, η Ολίβια αυτή τη στιγμή θεωρείται μία influencer, με περισσότερους από 5,5 εκατομμύρια ακολούθους στους λογαριασμούς του Instagram και του TikTok.  

Το γεγονός ότι διαφοροποιήθηκε ο κανονισμός του NCAA για τους αθλητές, με προοπτική να έχουν έσοδα από συνεργασία με διάφορες εταιρίες, η Ντιούν έχει πλέον τη δυνατότητα να «εκμεταλλευτεί» το προφίλ που έχει χτίσει και να οδηγηθεί σε μία ελίτ ομάδα τόσο του αθλητισμού, όσο και των επιχειρήσεων.  

Όλα αυτά, έχοντας μόλις ενηλικιωθεί και δίχως να παρεκκλίνει από την αγάπη της για τη γυμναστική

Σταυρούλα Μουστακάτου  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0