World Sports

Μπάιντεν για Sha'Carri Richardson: «Οι κανόνες είναι κανόνες»

Μπάιντεν για Sha'Carri Richardson: «Οι κανόνες είναι κανόνες»
Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Sha'Carri Richardson που έμεινε εκτός 100 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λόγω κάνναβης.
Σχετικά Άρθρα

Ο Αμερικανός Πρόεδρος,Τζο Μπάιντεν τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα της τιμωρίας της Sha'Carri Richardson για έναν μήνα λόγω χρήσης κάνναβης, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα 100 μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η υπόθεση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στις ΗΠΑ καθώς δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους πάρα πολλοί επώνυμοι από κάθε χώρο, θεωρούν άδικη την τιμωρία της αθλήτριας για μια ουσία που δεν της δίνει κανένα πλεονέκτημα στα σπριντ, ενώ αποτελεί και φαρμακευτική αγωγή για πολλούς.

«Οι κανόνες είναι κανόνες και όλοι ήξεραν τι ισχύει. Το αν πρέπει να παραμείνουν αυτοί οι κανόνες είναι μια άλλη συζήτηση. Όμως αυτοί είναι και πρέπει να γίνονται σεβαστοί. Είμαι όμως πολύ περήφανος για το πως χειρίστηκε το ζήτημα» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Μάλιστα για το συμβάν τοποθετήθηκε και ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ που πήρε το μέρος της Richardson λέγοντας: «Αφήστε την να αγωνιστεί. Είμαι σίγουρος πως λίγο… χόρτο δεν έκανε κανέναν ταχύτερο».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0