World Sports

Πόλο: Νίκη της Εθνικής επί του Καζακστάν με 14-9 και 2η θέση στον όμιλο!

Πόλο: Νίκη της Εθνικής επί του Καζακστάν με 14-9 και 2η θέση στον όμιλο!
Με τη νίκη αυτή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλο.
Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών επικράτησε του Καζακστάν με 14-9 στην τρίτη και τελευταία ημέρα των ομίλων του world league super final που πραγματοποιείται στην Τιφλίδα της Γεωργίας (Δευτέρα 28 Ιουνίου). Με τη νίκη αυτή το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλο (πίσω από την Ιταλία), με δύο νίκες και μία ήττα. Θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά των αγώνων πιθανότατα την Γεωργία (τον 3ο του άλλου ομίλου που πιθανότατα θα είναι η οικοδέσποινα της διοργάνωσης).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος επιχείρησε αλλαγές στη συγκεκριμένη συνάντηση και αγωνίστηκαν από την αρχή οι Καλογερόπουλος, Νικολαΐδης και Γούβης, ενώ κάτω από τα δοκάρια χρησιμοποιήθηκε ο Γαλανίδης. Φυσικά στην συγκεκριμένη διοργάνωση δεν λαμβάνει μέρος ο Άγγελος Βλαχόπουλος που είναι τραυματισμένος και εκτιμάται ότι μπορεί να αποθεραπευθεί πλήρως και να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Η Ελλάδα ήταν ανώτερη της αντιπάλου και δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ 14-9

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 5-3, 3-4, 3-1

ΕΛΛΑΔΑ (προπονητής Θοδωρής Βλάχος):
Γαλανίδης, Γεννηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου, Δερβίσης 3, Αργυρόπουλος 2, Νικολαΐδης 1, Κολόμβος, Γκιουβέτσης 2, Γούβης 1, Ζερδεβάς.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Βουκσάνοβιτς 4, Σακένοφ 2, Ρουντάϊ 1, Ουκουμάνοφ 1.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0