TV or not TV

Έκκληση για αιμοδοσία από τον γιο του Μανώλη Μαυρομμάτη

Έκκληση για αιμοδοσία από τον γιο του Μανώλη Μαυρομμάτη
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση και ο γιος του ζευγαριού κάνει έκκληση για αιμοδοσία.

Σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρένια Βενιέρη.

Το ζευγάρι είχε μεταφερθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του τον Φεβρουάριου, ενώ πλέον γίνεται και έκκληση για αιμοδοσία από τους συγγενείς των τραυματιών.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μιχάλης Μαυρομμάτης (γιος του ζευγαριού) ζήτησε από όσους έχουν τον χρόνο και την δυνατότητα, να δώσουν αίμα, για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και την σύζυγό του.  

«Καθότι δόθηκε πολύ αίμα στους γονείς μου για τα χειρουργεία, θα σας παρακαλούσα πολύ αν έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα, να πάτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο να κάνετε αιμοδοσία. Σημαντικό να πείτε πως πρόκειται για την Ειρήνη Μαυρομμάτη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς», ανέφερε ο Μιχάλης Μαυρομμάτης


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0