TV or not TV

Με μόνο στόχο το διπλό η Λειψία

Με μόνο στόχο το διπλό η Λειψία

Μπορεί η Παρασκευή να μην διακρίνεται για τα πολλά ματς που μας προσφέρει, αλλά πάντα υπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες στο κουπόνι της ημέρας. Το ματς ανάμεσα σε Κολωνία και Λειψία για την 26η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, μπορεί να κρύβει εκπλήξεις.

Τα δεδομένα για την Κολωνία δεν είναι ευνοϊκά, καθώς βρίσκεται στην 16η θέση της κατάταξης του γερμανικού πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει πως αν τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν, θα παίξει μπαράζ παραμονής στην κατηγορία με κάποια από τις ομάδες της 2ης κατηγορίας. Διανύει μία σεζόν γεμάτη ήττες και κακές εμφανίσεις. Τελευταία της νίκη ήταν απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις 3 Φεβρουαρίου, με τελικό σκορ 2-0. Ο Αλιντού και ο Τίλμαν είχαν σκοράρει τότε, με την ομάδα της Φρανκφούρτης να έχει δύο αποβολές παικτών της στο παιχνίδι. Από κει και πέρα, απολογισμός είναι τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ», με το ματς να έρχεται ισόπαλο με σκορ 3-3. Η Κολωνία προηγήθηκε δύο φορές αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες φορές από την αντίπαλό της. Η Γκλάντμπαχ είναι αυτή που πήρε προβάδισμα νίκης έπειτα με το γκολ του Χακ, αλλά ο Ντάουνς ισοφάρισε στο τελικό 3-3. Ο Τίμο Σουλτζ προσλήφθηκε για να σώσει την ομάδα και η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα με το φετινό ρόστερ της.

Η Λειψία από την άλλη, βρίσκεται σταθερά στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και έχει ως στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος αποκλείστηκε στους 16 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με ήττα στη Γερμανία και ισοπαλία στη Μαδρίτη. Στο ματς της Ισπανίας η Λειψία ήταν κυρίαρχη από το πρώτο λεπτό του αγώνα και έχασε τεράστιες ευκαιρίες να στείλει το ματς στην παράταση είτε να προκριθεί. Επέστρεψε στο πρωτάθλημα όμως διατηρώντας το ρυθμό και επικράτησε επί της Ντάρμσταντ με 2-0. Το σκορ βέβαια δεν δείχνει το πόσο καλή επιθετικά ήταν η ομάδα του Μάρκο Ρόζε στο παιχνίδι. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες τον Ιανουάριο ήταν αυτές που την άφησαν λίγο πίσω βαθμολογικά. Τότε είχε χάσει αρχικά από την Άιντραχτ με 0-1 και από τη Λεβερκούζεν με 2-3 στην έδρα της και έπειτα είχε διασυρθεί με 5-2 από την Στουτγκάρδη στην «MHP Arena». Έχει καταφέρει να «καλύψει» το χαμένο έδαφος βαθμολογικά στην Μπουντεσλίγκα όντας στους 46 βαθμούς, με έναν βαθμό διαφορά από την 4η Ντόρτμουντ. Η Σίμονς και Οπέντα είναι σε καλό ρυθμό, ενώ οι δύο της κεντρικοί χαφ Χαϊνταρά και Σλάγκερ, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους.

Η στοιχηματική επιλογή μας από το παιχνίδι θα είναι το διπλό της Λειψίας, σε συνδυασμό με over 2.5 τέρματα με απόδοση 2.12.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0